Валери Симеонов неочаквано РАЗКРИ Подлата ТАЙНА на ГЕРБ! Истината ще ви ШОКИРА! Вижте ТУК!

Днес, в сутрешния блок на НОВА телевизия, баш „патриотът“ Валери Симеонов и лична дружка на Бойко Борисов, най-нагло заяви, че Обединените патриоти нямали различия с ГЕРБ нито по стратегическите приоритети на държавата, нито по икономиката и енергетиката.

Което, казано с думи прости, означава, че „патриотите“ НЯМАТ И НЕ СА ИМАЛИ НИКАКВИ РАЗЛИЧИЯ с ГЕРБ и отдавна са ЕДНО ЦЯЛО!

Трябвало само Надежда Михайлова-Нейнски да бъда махната от поста посланик на България в Турция и… работата щяла да се оправи, заяви Симеонов.

ТОВА е подлата ТАЙНА на „патриотите“ за отношенията им с ГЕРБ!

В задачата се пита само защо след като Сидеров, Симеонов и Каракачанов нямат никакви различия с ГЕРБ, не вземат да се обединят и да станат една партия? И без това в нашата родина е пълно с партии. Защо трябва толкова нахално да лъжат гражданите на България като се правят на две РАЗЛИЧНИ партии с различни програми?

Това е само един от въпросите. Има и други. Не по-малко ШОКИРАЩИ. Защо „патриотите“, които по време на предизборната кампания надълго и нашироко обясняваха как Борисов и ГЕРБ са разорили страната, но те, патриотите ще я оправят за нула време, че и пари за увеличение на пенсиите ще намерят… Та защо същите тези патриотари сега се прегръщат и целуват с всички гербери наред и най-вече с тези, които са най-виновни за днешния хал на страната ни?

И на невръстните деца вече им е ясно, че Борисов и ГЕРБ имат най-голям дял в унищожаването на българската промишленост и селско стопанство. Че гербаджиите затвориха всички външни пазари на България, воглаве с огромния руски пазар. Всички видяха как нагло и безцеремонно Бай Х*й сложи кръст на най-важните за възстановяване на българската икономика проекти като АЕЦ „Белене“, Южен поток и Бургас – Александруполис.

Всички са наясно, че и това, трето правителство на Борисов няма никакво намерение да вади България от блатото на бедността и мизерията, в което Борисов и гербаджийската шайка лично я натикаха.  Погледнете само, че по слугинските медии в родината ни, не се говори за нищо друго освен за някакво „българско председателство на ЕС“.

Затова Ние от екипа на Skandalno.net, питаме:  „Председателството“ ли е най-важният проблем на България? Ще помогне ли то макар и с една хилядна на хората, които мизерстват и цепят стотинката на десет? Няма ли други, много по-важни и ПО-УЖАСНИ проблеми за решаване? Като например, огромния демографски срив, заради който сме най-бързо изчезващата нация в света?! Като ограбената и „приватизирана“ отвсякъде икономика, която едва крета?! И като най-големия външен заем в историята на страната, който Борисов и ГЕРБ взеха – 30 милиарда лева с лихвите?!

Така наречените патриоти много добре знаят, че 80% от народа иска страната да излезе от съюзите-българоубийци ЕС и НАТО, и да започне да възстановява своята икономика с помощта на Русия. Само че първата им „патриотична“ работа, когато клекнаха на ГЕРБ и американското посолство, бе да кажат, че ние сме били членове на ЕС и НАТО и това не можело да се промени.

Истината е очевидна. Така наречените патриоти се сдушиха с най-върлите ДУШМАНИ на народа. С Борисов и ГЕРБ, които сляпо изпълняват заповедите на своите господари от Вашингтон и Брюксел и така захвърлиха страната в най-дълбоката пропаст, в която някога сме попадали.

А що се отнася до искането на Валери Симеонов да махне Надежда Нейнски от поста посланик в Турция, то е само за камуфлаж и хвърляне на малко прах в очите на хората. Защото ако г. Симеонов беше наистина против онова, което Надежда Нейнски е правела в Турция, то тогава съвсем резонен е въпросът какво пък прави въпросният Симеонов в обятията на Борисов, който назначи Нейнски за посланик в Турция?!

Нека кажем на г. Симеонов, че патриотизмът е МОРАЛНА категория. И когато моралът изчезне, патриотизмът също изчезва. Като дим в небитието. Онова, политическото небитие, в което ще заминат всички лъжепатриоти.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Тези са обединени идиоти, а не патриоти. Какво очаквахте от тях??? На всеки един от тримата обединени идиоти е изписано на сурата му какъв е в действителност. Кой е взел брътвежите им за чиста
    монета, сега ще се сблъска с истинските им възможности.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *