Десисава Атанасова сърдита на Борисов! Толкова се борих за него, а едно министерство не ми даде!

Десислава Атанасова е в тежка депресия и е обидена дълбоко на кумира си Бойко Борисов.

Тя триумфира на първата пресконференция на ГЕРБ след изборите, хвърля се като дива коза в защита на Вожда по време на цялата предизборна кампания, мята кал по Корнелия Нинова, измисля й гнусни прякори и вършеше цялата мръсна работа на Винету и то направо по Фейсбук. А придворните медии услужливо я чакаха да напише по едно изречение, за да го превърнат в тлъсто заглавие.

Тъй като не бе допускана до националните медии, Деса водеше виртуална война и спечели доста точки за любимия си шеф. Дори се нареди плътно до него в следизборната нощ.

Дамата, известна със своята палавост и комбинативност, очакваше да бъде възнаградена за старанията си, но остана в девета глуха. Нейното име не бе обсъждано нито за миг за бъдещите министерски кресла. И още по-лошо –  не бе спрегната нито за шеф на парламента, нито дори за водеща на парламентарната група на ГЕРБ.

Аз направих всичко за него, а той се прави, че не ме забелязва, оплакала се Десислава на партийните си другарки, които също изпаднали в немилост. Даже се сближила с другата низвергната – Цецка Цачева, за да си плачат една друга на рамото.

Борисов обаче не може да си позволи грешен ход, както и да рискува, колкото и да му е симпатична Атанасова, която дори наричаше своята слабост и добър избор. Тя се издъни като здравен министър и го накара да се черви и да пелтечи. И не й прости. Макар че първо трябваше да обвини себе си, защото я назначи ей така – направо от улицата.

Говори се, че се усуквала около него, но след като според едни  сайтове я огряло, а според други не,  се прехвърлила на един от бодигардовете му. 40 годишният як мъжага с радост се възползвал от предложените му прелести.

Съпругът на Атанасова се поразсърдил, но тя бързо загладила мъжката му чест с обществени поръчки. Той спечелил търг за построяване на общински жилища във Враца и за целта му дали един милион суха пара. Фирмата му обаче направила жилищата без вода, ток и канализация и държавата му отпуснала още 200 хиляди лева.

Дамата не само гради политическа кариера, но и се грижи за семейното благополучие. Папараци я изловиха как бяга от работа и вместо да кове закони, води сина си на уроци по тенис.  Може и да кръшка на мъжа си, но никога не го оставя на сухо поне във финансово отношение.

Бившата юристконсултка на русенската лудница има два луксозни апартамента в Русе и София и китна вила в Щръклево. Без да броим декарите земя, купени на безценица. 

Още докато шетала из русенското здравеопазване, съпрузите притежавали  три автомобила – два  „Фолксваген“-а и един „Мерцедес“.

В момента фирмата на мъжа й цъфти и никой не знае колко пари текат от нея в семейната касичка. Обществените поръчки продължават да валят.

Е, как да се сърдиш на такава жена, камо ли да я зарежеш – коментират зевзеци.

Други пък намекват, че Десито била известна палавница в родното си Дулово и се катерела по мъжки достойнства, които водели до лични и семейни облаги.

Сега Атанасова обаче е сърдита.

Толкова труд положи за партията, а благодарност – никаква. Тя даже демонстративно не присъствала на едно от заседанията, но никой не забелязал.

Не я мислете, нали пак е депутат! Ще намери начин да се облажи с обществени поръчки и други неща дори без да е на ръководна длъжност, одумват я колеги.

А какво прави изобщо в НС екземпляр като нея, доказал, че може да лае и да краде едновременно, никой не смее да коментира.

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Авторката е в грешка. ДеситУ беше секретарка в Дуловския районен съд.От там тръгна шеметната и кариера. От тогава е и прякора и:“ДЕСА КЪСИТЕ КРАЧЕТА“. Къси, къси…ама удобни.

  2. Взимам си кърпичката и отивам да плача за нея. Такава мъка не се понася

  3. Разгоненият пинчер – прелъстена и изоставена…Браво на Тиквата!

  4. ПОРЕДНИТЕ ПРОСТОТИИ И ИНТРИГАНСТВАНЕ ! ТАЗИ ЖЕНА Е ДОКАЗАЛА МНОГОКРАТНО ЗАЩО Е ЗАСТАНАЛА В РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ. ВИНАГИ Е БИЛА ТОЧНА,ДОБРЕ ИНФОРМИРАНА,И Е ЗАЩИТАВАЛА ПОЗИЦИЙТЕ НА ПАРТИЯТА СИ. НО ВИНАГИ Е ТАКА,КОГАТО СЕ СТРАХУВАШ ОТ НЯКОГО ПОЧВАШ ДА СИ ИЗМИСЛЯШ, И ДА СЕ ЧУДИШ КАК ДА ГО ОЧЕРНИШ.СЛАВА БОГУ ТЯ ИМА БЕРЗА МИСЪЛ И НЕ ЦЕПИ БАСМА НИКОМУ. БЪРЗО ГИ СЛАГА НА МЯСТОТО ИМ, А АКО ПЪК Е ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ГИ ПОДМИНАВА С МЪЛЧАНИЕ. РАДВАМ СЕ ,ЧЕ ПОЧТИ ЦЕЛИЯ ДАМСКИ СЪСТАВ НА ГЕРБ СА ТАКИВА. ДОКАЗАЛИ СА ЧЕ НЕ СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТ, ОСОБЕННО ПЪК ЦАЧЕВА КОЯТО СЕ МЪЧАТ ДА Я ВЪВЛЕКАТ В ПРОСТАШКАТА ГОВОРИЛНЯ. КАТО ЖЕНА ВИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ .УСПЕХ !

  5. В леглото ли се е доказвала многократно, защото като министър не направи нищо, а като политик е гола вода?

  6. Хахааа, бодигардът разказваше такива гнусотии за Деса, че да му се отще секса на човек. Абсолютно нечистоплътна „там“, гадело му се… Грозна и нахална, късокрака Герберица.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *