Петя Буюклиева и Катето Евро в студена война, певицата я нарече лицемерка

Катето ролкиЛицемерие и фалш на талази се леят в течащото в момента предаване БИГ Брадър ол старс.

След като скандалната Петя Буюклиева  беше принудена да отговори кой съквартирант е най-лицемерен, след известно колебание тя посочи Катето Евро. Понеже актрисата тутакси смени физиономията си и я изгледа свински, Петя веднага мина в отстъпление и каза, че се е пошегувала. Аз се майтапех, как можа да ми се хванеш, плясна с ръце певицата и избухна в изкуствен смях. И се метна да я прегърне. Катето тутакси отговори на прегръдката още по-изкуствено, но после не пропусна да пита съквартирантите един по един лицемерна ли е, как смятат те, виждат ли нещо нередно в поведението й и изигра цял етюд на оскърбената невинност.

За да я успокои, нейният близък приятел – Китаеца, с когото тя  спа доскоро в едно легло и каза, че е свястна и готина жена, тя се съгласи да бъде погалена и утешена, но отново лицимерно тя пък  го номинира за изгонване под предлог, че той намало да й се разсърди.

Бони също се състезаваше на пистата лицемерие и най-много се подмазваше на Петя, като само не й предложи да я хлани в леглото. Самата Петя пък не спира да позира пред камерите, да разказва колко е велика, каква кариера има и как пълни салоните по време на концертите си. Съквартирантите пък се напъват да се сетят за някакъв неин хит и за друг освен за фаталната й баба не могат да се сетят. Всяки неин жест е отигран и обработен и те не е истинска, виждат зрителите.

Любимецът на народа Емо Каменов прелива от лицемерие и преиграване, но явно това не пречи на зрителите да го харесват. Пред камерите той говори с акцент и псува на всяка втора дума, а в изповедалнята акцентът му изведнъж изчезва. Китаеца също лицемерно търси дивиденти чрез изповедта си за връзката си с Азис.

Вътре натурални май са само Тодор Славков и Боби Турбото, но пък това никой не го оценява.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *