Анелия има тайна любов, забила депутат от ГЕРБ

Анелия голямаФолк певицата Анелия е станала опасно близка с депутат от парламентарната група на ГЕРБ, пишат жълти сайтове.

Връзката помежду им се датира от близо 3 месеца, но засега двойката успявала да скрие любовта си далеч от погледа и камерите на медиите.

В чалга средите се говори упорито, че точно депутатът е основният спонсор на фолкаджийката  за предстоящия й самостоятелен концерт, където тя ще представи новия си албум. Преди тя използваше спонсорството на бившия си съпруг Коко Динев, но той обедня, а съпругата му Емилия, конкурентка на сцената със старата му жена, яко се съпротивлява парите от домашния бюджет да изтичат за прищевки на първата.

Това всъщност е вторият голям спектакъл на Анелия, с който тя отново  застава с едни гърди пред колежките си. Преди две години пак Анелия пя сама в НДК, с което предизвика завистта на останалите от бранша.

За всички в гилдията  е повече от ясно, че с лични средства нито една фолк звезда не би могла да покрие разходите около организиранизацията  на подобно грандиозно и помпозно събитие.  Именно заради това са слуховете, че фолкдивата точи парите на гаджетата си.

През последните години Анелия имаше връзки все с доста богати мъже, между които бяха приказно заможният Мартин Данона и синът на Долорес Арсенова – Калоян. Тя пък непрекъснато твърди, че няма време за любов, имала много работа, била силно заета и сърцето й било свободно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/y3u0S5z1gwo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *