Мистерия в Х фактор – талантливите си отиват, некадърните остават

Кристина 2Че като всяко риалити шоу и „Х фактор“ у нас е нагласен, няма съмнение. Но чак такава намеса на продуцентите и менторите не бяхме виждали, каквато е тази година.

Най-силните участници останаха един по един на елиминации, а посредствените минаваха между капките. На елиминациите се състезаваха силен със силен и единият по законите на шоуто си тръгваше. Така оставаше един силен по-малко.

Същото се случи и снощи. Талантливият Траян втори път остана да се състезава за мястото си в шоуто, този път срещу не по-малко целунатата от Бога Кристина Дончева. Момичето въпреки сълзите, изпя по-добре спасяващата си песен, а журито най-внезапно си изми ръцете от решението кой да остане и с гласове два на два за и против поиска да се донесат резултатите от пратените смс-и. Така уж публиката реши кой да остане.

Феноменално талантливата Криси отпадна и със сълзи благодари на целия екип и на хората, които я подкрепят.

Зрители коментират, че нито Траян, нито Криси са били хората, които трябва да отидат на елиминации. Има много по-слаби и некадърни изпълнители в шоуто, които минават между капките и никога не остават да се борят за мястото си. За пример те дават няколко души, но особено красноречив е примерът с Мирян, на когото шапката му стои чудесно, но просто не може да пее. Но никога не е стигал до елиминации.

Всичко си върви по план, твърдят фенове на предаването. Миналата седмица бе елиминиран най-възрастният участник Наско Ловчинов, а сега си отиде и най-малката участничка Кристина Дончева. Махат се тези, които просто не могат да бъдат продуцирани после заради възрастта си. Но тогава защо ги взимат в състезанието? За пълнеж ли? Махат се не от публиката, а от самите продуценти със знанието на менторите.

А който иска да пуска смс-и. От тях обаче нищо не зависи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *