Брадърът Каменов: Който пие, ще го млатя и ще го хвърля през оградата

Емил Тодор скандалТатуираният ниандерталец Емил Каменов заплаши с бой Малък Тошко, понеже пиел. И не само пиел, а провалял репетициите на идиотската пиеса, която съквартирантите подготвят „Съдби на Нови Хан“.

Тодор Славков досега беше само на вода, но реши да отпусне душата си с няколко чашки и ухилено започна да проваля репетицията, от която зависи седмичния бюджет на Къщата. Ти ли бе? Теб ли ще гледаме и ще се съобразяваме – избухна монтанецът. Вие сте облечени, само аз тук ходя по гол х*й, за да имате какво да ядете! Аз се жертвах, на мен ми се гледат срамотиите, не на вас.

Отсега нататък, който провали мисия – лично ще го млатя. Кръв ще се лее в къщата и нека ме гонят после, но първо ще измета пода с вас, а после и ви хвърля през оградата да ви събират отвън! Какво сте се разлигавили, има ли тука мъже освен мен? Няма! Каменов така побесня, че блъсна тежкия диван, заедно с Петя Буюклиева и го отмести с един замах на няколко метра.

Мъката на тунингования мачо е, че като орежат бюджета, няма да има месо и той трябва пак да яде боб и леща, които в реалния живот ги ползвал само като гарнитура и без мръвка не можел. Идеята на Тодор Славков пък е да проваля мисиите и да си прави експеримент докаде може да стигнат издевателствата на продуцентите над клетите съквартиранти.

Всяка втора дума на Емил е псувня и даже мъжете в Къщата започнаха да се смущават и изчервяват. За жените да не говорим.

За сметка на това зрителите го харесват. Защо – никой не може да обясни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *