Кремена Халваджиян ревна: Искам Тупарев да ми се извини!

Кремена ХКремена Халваджиян изригна яко срещу продуцента на „ВИП Брадър“ Нико Тупарев.

Тя  поиска той да й се извини, че й причинява неудобство и проблеми  с шоуто си, тъй като там бил вкарал  хора „които мразят всичката флора и фауна в България и по света“.

Очевидно жената на Магардич  е ядосана след  гостуването на Албена Вулева и майка й при Гала. Там двете не си спестиха крритиката към звездното семейство, нарекоха Маги късокрак арменец, обсебил всички формати в телевизиите, а стилистката бе наречена некадърна, ходи рошава, а опитите й да среше Гала били катастрофални и я превръщали в карикатура.

Веднага след злополучното гости Кремена написа в социалната мрежа. Искам тук да поискам нашия приятел и колега Нико Тупарев публично да ми се извини. Настоявам да ми се извини, защото  е извадил от нафталина и ми е причинил Къци Вапцаров, Албена Вулева и нейната майка Людмила. Искам да ми се извини,че  трябва да гледам на екрана хора, които мразят всичко на света, хора, които издишат не въглероден двуокис, а омраза.

Настоявам  тези, които в живота си не са постигнали нищо повече от това, освен да оплюват всичко и всички, да не омаловажават моята работа, като стилист и която върша всеки ден и резултатът й е всеобщо дотояние. И си я върша с любов. Защото знам как да обичам, мога за обичам . Аз смятам телевизионния ефир за свещен, а сега го виждам осквернен. И ако всеки, който успял да  направи  няколко скандала в ефир, после  ще бъде възнаграден с титлата „водещ“, и ако това е мечтаният рейтинг, тогава FUCK на рейтинга! Аз искам любов!“.

Странно защо Кремена избухна така и не поиска извинение лично и насаме от Нико Тупарев, с когото твърди, че са приятели. Защо, след като смята предаването и участниците долнопробни , именно тя и съпругът й Маги Халваджиян бяха едни от постоянните коментатори в домсъвета по време на лайфовете на „ВИП Брадър“. Не са ли и те съучастници, след като получаваха хонорар от същия този Нико Тупарев, който сега трябва да им се извини. След като не искат да бъдат заливани с помия и да им причиняват Къци и Албена, какво изобщо правят там, попитаха озадачени зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Грозна и точна истина от устата на рускинята ! Кремена ,парите доста са те заслепили !

  2. Абсолютно е права Людмила. Говори истината, защото не й пука. Какво значи Тупарев ми причини Къци? Не го гледай бе, булка! Първо се среши в главата да заприличаш на човек и тогава искай извинение!

  3. Горов ,колко си невеж .Ама тя Кремена е стилист и тая глава какво ли не е видяла -от тоалетна чиния до набучена саксия .Но ние сме прости и никога няма да разберем неините провокации . Освен това прави всичко с любов .Божеее ,не мога да си представя щом прави всичко с любов ,какво ли ще направи ,ако го прави без любов???

  4. Горов ,колко си невеж .Ама тя Кремена е стилист и тая глава какво ли не е видяла -от тоалетна чиния до набучена саксия .Но ние сме прости и никога няма да разберем неините провокации . Освен това прави всичко с любов .Божеее ,не мога да си представя щом прави всичко с любов ,какво ли ще направи ,ако го прави без любов???

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *