Део притеснен – изследва си спермата

Део бабаДео този път наистина спря наркотиците и алкохола и сега прави опити да изчисти организма си, защото с гаджето му Мариана упорито искат бебе.

Щъркелът обаче не долитал, затова притеснената му приятелка го посъветвала да отиде на лекар.

Направих спермограма, призна рапърът. Вие  100 лева за чи*ия давали ли сте, попита той?  Аз ги дадох, защото съм на 40 и съм приемал всякаква химия в различни количества и субстанции. Сега от два месеца съм чист и реших да видя дали мога да си направя наследници. Много се притесних дали функционирам нормално, разказа бившият барман, който още по времето на „Денсинг старс“ излъга, че наркотиците са останали в миналото му.

Добре съм и всичко ми е наред. Имам много сперматозоиди и те са активни. Вероятно  нещата не се получават заради някакъв стрес, или защото двамата прекалено бързаме, предполага блондинът.

Откакто се запозна с мулатката Мариана и я измъкна от варненска кръчма да я направи своя любовница, Део коренно се е променил.

Тя е точната жена за мен. Признавам го и винаги ще го признавам Друго ме е срам да си призная обаче, бях страшно затънал с наркотиците. Бързо свикнах с тях и с години не можах да се отърва от вредния навик. Дали Део пак не лъже, че е спрял с дрогата, не е ясно. Всеки път той се изправя пред екрана и се кълне, че всичко е останало в миналото му, а след няколко месеца, пак се кълне, че вчера е погълнал поредната си доза.

Фиксидеята да има бебе се появи, когато осъзна на колко години е. Детето ще се чуди баща му или дядо му го прибира, призна той. Истински нещастен рапърът се почувства, когато колегата му Лео Бианки се сдоби с близнаци, дългогодишното му гадже Лора роди момиченце, но не от него, само той няма бебе, с което да се похвали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *