Месечков: Чувал съм от много места, че Аръков спи и с мъже, и с жени

Наско нападаТанцьорът Атанас Месечков отново заръба актьора Иво Аръков на темата кой от двамата е по-голям гей.

Откакто излязоха от ВИП Брадър, двамата не спират да говорят един за друг, че са на другия бряг.

Чувал съм от много хора,  че Иво спи с мъже и с жени.  Наистина съм го чувал. Но  като няма с какво да подкрепя тези твърдения, най-добре е да не ги говоря тези неща, след като не съм ги видял с очите си, а не да плещя наяво и надясно като Иво“, казва йезуитски Месечков, избягвайки умело вероятността да го осъдят за тези думи.

Двамата с Аръков се нападаха още в Къщата на ВИП Брадър. Тогава Иво издъни съперника си пред цяла България, като каза, че го е виждал в ресторант с гаджето му – депутат.

Месечков побесня, но истински се развихри, след като излезе навън. Вътре в Къщата той се правеше на жертва, беше кротък, на мухата път правеше и дори търпеше Албена да го съветва да има позиция в живота, а не да стои като безгласна буква.

Вън танцьорът показа истинското си лице. Първо той размаза Вулева с признанието, че стоял до нея и се правел на неин приятел, за да не попадне под острия й език. Иначе тя била обикновена злобна лицемерка.

След това се прехвърли на Аръков и му заяви в лицето, че Мико Стоичкова е била негово гадже. При теб тя не се чувстваше добре и дойде при мен. Аз й предложих брак, каза Наско и за доказателство показа пресен смс от Стоичковата щерка, в който тя му праща целувки. Аръков побесня и отново го нарече гей.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *