Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Атанас Месечков напудрен с 6 пластични операции

Обичайно, стане ли дума за Атанас Месечков, следват редове за спорната му сексуална ориентация или за това чий любовник е отнел или са му отнели. Танцьорът от „Денсинг Старс“, който е неизменен участник във всичките издания на шоуто от телевизионната му поява в у нас, всъщност има любопитна съдба с немалко изпитания, които, ако не друго, то поне го каляват като мъж. Сексуалната му принадлежност е друга тема…

атанас месечков

З-4-годишен Атанас Месечков за сефте станал пациент на болницата в родната си Стара Загора. За Коледните празници семейството му спазвало стриктно всички обичаи, в това число и приготвянето на вкусен ошав.
В кухненската суетня, в която палавият мушморок се навъртял между фустите на майка си и баба си, обаче станала белята.

„Аз нямам много спомени от преживяното, но съм чувал след това разказите на нашите. Ошавът залял лявата половина на тялото ми. През дрехите горещата вода изгорила кожата ми. Голямо пищене, голям ужас“, не е много сговорчив на тази тема и избягва да я коментира Месечков. Как тенджерата с варения компот се е изляла върху малкия Наско, дали бутната от самата него или изпусната от майка му или баба му, танцьорът също премълчава, вероятно за да не нагнетява чувството за вина на близките си.

Сбръчкан, с ужасяващи мехури по телцето, Атанас бил хоспитализиран в болницата. Травмите от ошава не се оказали никак повърхностни, констатирали лекарите. Имало опасност Месечков да остане обезобразен за цял живот, толкова дълбоки и зловещи били някои от изгорените участъци.

„Родителите ми обаче не оставили нещата така. Претърпял съм 6 пластични операции на почти цялата ми лява половина. Хирурзите добре са ме тунинговали, сега само един белег на ръката ми напомня за тази ужасна случка от детството“, казва заралията.

Вече като професионален танцьор Наско също имал инцидент, при които дори и тези, които се наричат по-мъже от него, трудно биха удържали сълзите си. На Световното първенство по спортни танци в Дания, където му партнирала Ани Дончева, часове преди да излезе на паркета, Месечков извадил коляното си. Гледката била, меко казано, неприятна за окото – коляното стърчало изкривено настрани. Въпреки това на Атанас нито за миг не му минало през ума да се откаже от състезанието.

„Абсурд! Та всички погледи бяха вперени в нас, ние бяхме вицешампиони на България. Дори не можехме да си помислим да не танцуваме“, спомня си за онзи миг Месечков. За негов късмет травмата не се усложнила по време на танца, а след завръщането си в София си направил операция на капачката.

Тези две случки обаче са нищо в сравнение с това, което на Наско му предстояло. Преди шест години, след края на дебютния сезон на „Денсинг Старс“ лекарите открили на Месечков рак на хипофизата. Не без помощта на позитивното мислене танцьорът успял да премине успешно и през това изпитание.

„Дадох си само един ден за страх и самосъжаление. На втория ден вече си мислех как съм минал през това. На четвъртия ме оперираха. Туморът ми беше в главата. Водеше се доброкачествен, но когато е в този орган, това не е от особено значение“, разказва Наско. Операцията в Правителствена болница била много тежка, продължила над 12 часа. „Единственото, което ясно помня, е как излязох от болницата, майка ми ме придържаше, а аз вървях като призрак и буквално нищо не виждах, всичко около мен ми изглеждаше като едно огромно бяло поле. После си забраних да се връщам в мислите си към тези дни“, завършва Месечков.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *