ПАРАНОЯ ТРЕСЕ ЗАПАДА: Всемогъщият ПУТИН Е НАВСЯКЪДЕ! МОСКВА Командва САЩ и света! Виж Тук:

Путин шокиращЗападната пропагандна машина заскрибуца и дотолкова се побърка, че вместо да демонизира Владимир Путин, каквато беше първоначално поставената й задача, от няколко месеца насам тя го зове „ВСЕМОГЪЩ СВЕТОВЕН ЛИДЕР“.

Само един пример: Проамериканският ястребов политолог Юрий Фелштинский заяви тези дни пред украинското издание „Апостроф“, че „победата на Тръмп е най-сериозния проект на руските тайни служби“.

Това „велико“ умозаключение води директно до извода, че ако Владимир Путин е толкова всемогъщ, та да сваля и назначава американските президенти, то тогава е по-добре, щатската администрация да се изнесе по най-бързия начин от Белия дом и вътре да се настанява Путин, който според „политолога“, и без това командва президентите и цяла Америка.

Но параноята на изпадащата от каруцата на световната икономика атлантически олигархични кръгове не се ограничава само с това.

След като не успяха да разпарчатосат, ограбят и унищожат Русия през 90-те години на миналия век, за да удължат живота на капиталистическата си система, през 2013 г западняците тръгнаха на последен отчаян поход срещу великата славянска страна и нейния харизматичен президент Владимир Путин, с цялата си военна и информационно-пропагандна мощ.

Напук на всичките им усилия, обаче, се случи нещо неочаквано, парадоксално и отчайващо за алчните и властолюбиви западни войнолюбци.

Колкото повече напредваха към границите на Русия и я обграждаха от всички страни с военни бази, войски и оръжия, толкова повече растеше популярността на руския президент сред народа му и народите по света.

Евро-атлантическите  „стратези“ клатеха в недоумение рошави глави и не можеха да обяснят по никакъв начин ФЕНОМЕНА ПУТИН.

Защо Планетата подкрепя Путин? Отговорът е лесен:

Хората разбраха, че западните напъни за унищожение на Руската федерация са плод на отчаяние. Че западната олигархия пропада в бездната на икономическа и политическа пропаст… и единственото му спасение минава през унищожаването на Русия като последен бастион и последна защитна преграда на света от новото робство и унищожение, на което се готвеха да го подложат американските банкери и военни.

И съвсем естествено, народите на Европа и света подкрепиха Владимир Путин и Русия. И така се противопоставиха на мераците да бъде наложен нов феодализъм над земната цивилизация.

Партията на войната в САЩ се провали с трясък заради изключителната военна мощ на Русия и огромната подкрепа на хората от всички страни за руския президент, когото дори американците нарекоха Путин-Миротвореца.

Има и още една причина за гръмкия провал на Западната олигархия.

А именно – прехвалената им пропагандна машина напълно пренебрегна истината и я постави в служба на лъжата.

Неистовият крясък на медиите, че Крим бил „анексиран“ и едва ли не превзет от Русия,  и там хората живеели много лошо, се възприе от международната общност като абсолютно нагла лъжа.

Защото Крим не е на Луната. И защото десетки парламентарни делегации от западноевропейски страни посетиха Крим, видяха истината и веднага я разпространиха по целия свят чрез Интернет.

С намесата на руските въздушно-космически сили в Сирия, хората видяха и проумяха битка на Владимир Путин срещу световния тероризъм и усилието му да сложи край на многомилионния мигрантско-джихадистки поток, който залива Европа.

rusia16

РУСИЯ развенча и дискредитира пред света още една нагла лъжа на Запада: Лъжата, че  САЩ и коалиция се борят срещу тероризма. Защото тяхната „борба“ завърши…. със създаването на едно от най-зловещите чудовища на планетата – Ислямска държава.

Страхът и параноята, обхванали престъпните неолиберални кръгове на САЩ и Западна Европа, ставаха все по-големи и неадекватни. За всяко нещо те започнаха да обвиняват Владимир Путин.

За избирането на българския президент Румен Радев. За спечелените от социалиста Игор Додон избори в Молдавия.  За социалните размирици в Черна гора. За вероятния избор на Франсоа Вийон за кандидат президент на Франция. Дори за въртенето на Луната около Земята.

Върхът, обаче, бе достигнат, малко преди това, когато започнаха да се тиражират откровените лъжи, че Владимир Путин и Русия се намесили в изборния процес в САЩ.

Кой разумен човек ще повярва, че това е възможно? Или, ако все пак предположим, че е станало нещо такова, не трябва ли цялата политическа върхушка в щатите да си ходи, поради непригодност?

Тези лъжи, в апогея си, стигнаха до парадоксалния извод, че Тръмп е едва ли не, агент на Путин?!

Сигурно руският президент Владимир Путин  не е и сънувал, че западната пропагандна машина ще заработи толкова ефективно в негова полза, и в полза на Русия. И че ще го „надари“ с такова могъщество, каквото може да има само един властелин на света.

А истината е, че изключителният стратег Владимир Путин само защитава интересите на своята родина. 

И дава надежда на народите, че бъдещето им няма да се определя от няколко хищни американски банкери, от щатските „кучета на войната“, и от международните бизнес-акули, които са отворили уста да погълнат целия свят.

Нека си спомнят само, че в хилядолетната човешка история и други като тях са искали да погълнат света. И до един са завършвали много трагично. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Супер статия- Буквално ме кефи защото доброто с БОЖИЯТА Благословия се завръща на нашата ПЛАНЕТА!!!!

  2. boiko mrastniko padenie i predatel genocid na balgarskia narod vzemai si kufara s parite koito si otkradnal ot naroda na balgaria vzemi i prokletoto si potomstvo i izchezvai na kadeto ti vidiat groznite kombali tozi narod koito ti dovede do otchaianie da se samoubiva ne zabraviai che ste moje i da ubiva sled kato sadebnata sistema ne raboti narodniasad naoychaenite moje da ti tegli korsuma v debelia svinski vrat ti mnogo se oiade kravopieco nacionalen rezil

  3. vsenarodna revolucia da izlezem pred parlamenta i da dolojim naupravliavastata mafia triabva da napusne parlamenta i niama da mradnem ot tam dokato tova ne stane nie naroda na balgaria zaednos general rdev v imeto za badesteto na nasite deca vlizame v evraziiskia sauz tam kadeto e i bratska rusia da vazkrastne 9 septemvri

  4. ПРЕКРАСЕН И ТОЧЕН КОМЕНТАР ВЕЛИК СИ ИВО ПОЗДРАВЛЕНИЯ ИМАШ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *