Рени във Война със Свекърва си! Забрани й да вижда внуците! Вижте Защо:

Рени децаРени съвсем сериозно заплаши свекърва си, че ще забрани на децата си да я виждат.

Преди да влезе във воайорското продаване ВИП Брадър, фолкаджийката лееше меден гласец и твърдеше, че няма никакъв конфликт с бащата на бившия си съпруг Борис Пилософ. Дори се хвалеше, че е срещала българи в Израел, които със сълзи на очи й разказвали как свекър й помогнал на децата им да се лекуват в тамошни клиники. Бившият вече свекър на Рени, проф. Пилософ е сред най-добрите педиатри у нас и оглавява фонда за лечение на деца в чужбина.

Оказа се, че като много твърдения на певицата, и това е лъжа. Педиатърът никак не одобрил втория брак на сина си с фолкаджийката и го считал за позорно петно върху цялото семейство. Не по-малко огорчена била и жена му, която не искала по никакъв начин да се говори за професията на снаха й, а като видела някоя нейна разголена снимка по жълтите издания, изтръпвала от погнуса.

Едва след като блудният син се развел с Рени и се оженил за трети път, тя се успокоила.

След като излязла от ВИП Брадър, едрогърдата певица с ужас научила, че докато майка й се грижи всеотдайно за момчетата, другата баба изобщо не се обадила, дори само за да попита как са и имат ли нужда от нещо. Правела се, че Рени и децата й не съществуват.

„Ще им забраня да ги виждат! Това са хора – егоисти. Не са обръщали внимание на собствените си деца, а сега нехаят и за внуците си. Живеят си в техния затворен надут свят и нищо не ги интересува.

Единствено имат слабост към внука си от първия брак на Борис, но той живее във Франция и рядко го виждат.

С моите деца се срещат по задължение и от приличие. Аз им ги водя, аз си ги взимам… Но момчетата ми не усещат любов в тази къща, а явно и бабата и дядото не ги обичат особено. Тогава защо да се срещат?

Ще им забраня и толкова“! -пенела се певицата.

Според Ирина Тенчева обаче, Рени правела грешка, като откъсва малките от корените им.

„То пък едни корени – сухи отвсякъде!“, категорична е фолкаджийката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Yap_QrE16c4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *