Шок! РЕНИ ПЯЛА ГОЛА ПРЕД ПУБЛИКА! (СНИМКИ +18) Виж Тук:

Рени хубаваФолк певицата Рени е без пари и се надява на хонорара си от „ВИП Брадър” за да нахрани децата си.
Изпълнителката, която преди години бе причислявана към големите звезди на „Пайнер” и беше единствената, която жъне успехи не само на родна, но и сръбска сцена, залезе след като  сключи брак с бизнесмена Борис Пилософ. Той пък й направи две деца, после я обяви за скучна,  заряза я заради друга и остави Рени в Израел да си гледа децата, отпускайки й дребни суми за разходите по тях.
„На 45 години съм, сама съм с две деца на ръце и съм напълно разорена. Бившият ми взе всичко.”, сподели чалгаджийката в шоуто.

Кариерата на Рени започнала като беквокалистка на дует „Ритон”, но напуснала дуета заради болната ревност на Катя, която дебнела всеки поглед между Рени и Здравко. По-късно фолкаджийката приела предложение да пее по кръчми и кораби в Норвегия.

След няколко години се завърнала в България, но в ония години тук нямало работа за нея.

reni_gola

Първият съпруг на сестра й, който работил като фотограф, й предложил да се пробва като модел, тъй като хващала окото.  Tака Рени попаднала в този бизнес и заснела  няколко еротични фотосесии, на които позирала както майка я е родила. От това печелила малко пари, а заради сто лева хонорар се включила дори в  конкурси като „Мис монокини” и „Мис Мокра фланелка“.

От там случайно разбрали, че е певица и й дали и микрофон. Така Рени се превърнала в първата професионална певица у нас, която пее по голи ци*и.

После й организирали и самостоятелен гол концерт, който заснели на видео, а на плакатите я пуснали гола по микрофон.

Това обаче едва не довело баща й до инфаркт. Човекът бил важна клечка в армията и едва преживял историята с плакатите. Чашата обаче преляла, когато във ведомствения вестник „Българска армия” военният видял интервю с дъщеря си, изтипосана по ци*и

Побеснелият офицер изгонил разблудната си щерка от къщи и дълго отказвал контакти с нея.

Сега във ВИП Брадър Рени търси внимание и рестарт за кариерата си. Тя смята, че хората ще я харесат в предаването и ще се юрнат на концертите й. Само не уточнява гола ли ще пее, или облечена.

ОЩЕ СНИМКИ НА РЕНИ ВИЖ ТУК:

reni_gola1

reni_gola2

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *