От Последните Минути! Бойко Борисов: НЯМА ДА ДАМ ОСТАВКА, за да не се върне България в Мрачното Комунистическо Минало! Виж Тук:

Борисов гласува

Ако не ги бием на първи тур, ще си дам оставката! Това заяви Бащицата преди месец.

ГЕРБ не само не биха на първи тур, ами и едва се докопаха до балотаж.

Щом се запозна със социологическите прогнози обаче преди няколко дни, премиерът витиевато каза, че народът не го бил разбрал. Ставало дума, че ще си хвърли оставката ако Цецка не е на балотаж. Няма как при 21 кандидати да няма балотаж! „Не знаех, че ще са 21“, оправда се той. И продължи да шикалкави: „На балотажа е една мешавица, аз откъде да знам кой за кого гласува и коя партия кого подкрепя? Ако Нинова си даде оставката, тогава и аз ще дам своята“ – изцепи се Борисов.

Че Нинова какво общо има?

По тази логика Борисов ще поиска оставките на всички лидери и чак тогава… пак няма да даде своята!.

След изборния разгром на ГЕРБ в цялата страна, снощи Таткото на нацията се скри зад полата на Майката и не се показа никакъв. Строи част от министрите в централата на ГЕРБ и само отвреме – навреме хвърляше от там по някой картечен откос.

Когато цяла България ликуваше, че  партията, заграбила цялата власт и превърнала управлението в еднолично ООД, получи среден пръст, Лиляна Павлова продължи да упорства, че резултатите не били окончателни и всеки момент очаквала да се обърнат.

Обърнаха се точно на Куково лято!

Борисов ядосанВладислав Горанов пък изскочи в пространно интервю на екран и обясни, че в момента страната е в икономически подем, че ГЕРБ е започнал много проекти, които трябва да завърши и не е време за емоции, оставки и предсрочни парламентарни избори.

Какви проекти е започнал ГЕРБ? Може би този за пълното доограбване на България и тоталното досмазване на народа! И ако има все пак някой друг смислен проект, защо да не може да бъде продължен от друго правителство?

„Няма да издържим експеримент на трето служебно правителство, назначено от Плевнелиев“, мазно каза Горанов.

О, ще издържим!

Стига начело на това служебно правителство да не е пак Бай Х*й!

Въпреки хвърлените на амбразурата министри, които да му постелят килимчето, Борисов така и не посмя да застане пред избирателите и даже отмени традиционните пресконференции след края на изборния ден.

Медии и политици веднага надигнаха вой и го попитаха кога ще даде обещаната оставка.

Поискаха му я журналисти.

Поискаха му я патриотите и хората на Първанов, поискаха му я даже от ДПС- хората на Доган, които го върнаха във властта през 2014 г.! Но той отвърна уж недоразбрал, че никога не би управлявал с ДПС!

Ние, от Скандално.нет отдавна и единствени предвещавахме краха на ГЕРБ на тези избори. Неоспорим факт! Не че други медии не са го усещали, но да не забравяме, че повечето от тях са отдавна подчинени и платени от властта!

Правехме го всеки ден аргументирано и с доказателства, че народът не го иска и той трябва да сдаде властта.

И на изборите Народът просто официално доказа думите ни. Ами, не го иска! Но на Бай Х*й не му стиска да постъпи мъжки.

Ще върти, ще суче и пак ще се опитва да язди държавата.

А може и кръвно да вдигне, за да го съжалят избирателите!

Като за последно преди малко Борисов изскимтя в профила си във Фейсбук, че щял да остане във властта, за да не се върнела България в мрачното комунистическо минало!

Та ти я върна в каменната ера, бе Борисов!

Не е мъжко, господинчо! Казва ти го цялата дамска половина от екипа на Skandalno.net. И ние, мъжете, потвърждаваме, че нашите опозиционни колежки са хиляда пъти по-мъже от теб! Държаха се по-мъжки и през 2011 г., когато Ти ни прати качулките от ГДБОП, за да ни запушиш устите. Опита се да сплашиш Skandalno.net – един от малкото незивисими и опозиционни сайтове, които още по онова време не ти спестяваха истината какъв крадлив и безгръбначен палячо си! Апропо- правим го още от 2008 г.

Не е поведение на политик твоето, Борисов, а на обикновен страхливец и диктатор!

На тези избори народът гласува дори и за Митьо Пищова, само и само да те измете от властта.

И ако след толкова много евролизане, превиване на гръбнак и дупене пред ЦРУ и европейската олигархия, ти е останало поне грам достойнство, послушай го този народ!

Иначе той ще те изгони по другия начин, който е срамен и унизителен не само за всеки политик, но и за всеки човек!

Борисов, иди си с добро!

Защото ще последва Лошото! В името на деветимата самозапалили се на зимните протести през 2013 г.!!! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Май ще подаде оставка!Ама няма да е през месец май!Кокалът не се изпуска,следващия път няма да му бъде даден!Кукловодите го употребиха,повече не им е нужен!!!

  2. Дръж си на думата и ВЪН мутро продажна.Унищожи България, а спрямо народа на който трябва да служиш въведе законен геноцид.ВЪН ВЪН ВЪН!!!

  3. МАХАЙ СЕ ВЕ МУХЛЬО СКАПАН.НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА.НАГЛАСЯВАТЕ ВСИЧКО ЛАЙНАРИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *