РАЗГРОМНАТА победа на Ген. Радев доказа: БЪЛГАРИЯ Е ЛЯВА И ОБИЧА РУСИЯ! Какво още каза Народа с избора на Радев ВИЖ ТУК:

Румен РадевЕдва ли, Бай Ганьо Борисов  е очаквал и в най-мрачните си кошмари, че неговата партия и лично той, ще претърпят такава разгромна загуба. Президентският вот се превърна в огромно, народно „НЕ“, на всички поразии, които Борисов и алчната гербаджийска клика около него, натвориха за последните 10 години.

На тези президентски избори ГЕРБ за пръв път загуби И… ЗАГУБИ ВСИЧКО! Загуби София, загуби областните центрове, загуби малките градове, загуби дори и селата, където Цецка Цачева и Цветанов най-много агитираха.

Провалената партия-държава загуби младежите, загуби образованите хора, загуби доверието на цялата нация.

Клиентелистката  ГЕРБ се срина, защото чудото, което всички очаквахме от няколко години, се случи. Народът в огромното си мнозинство, над 60% от българските граждани, по неофициални данни, отидоха пред урните и с поразяващ удар изхвърлиха Бай Ганьо Борисов и неговите креатури, от властта.

Но какви всъщност са посланията на българския народ, към властовата върхушка?

Сега много социолози и политолози, ще се упражняват по темата наказателен ли е вотът за ГЕРБ,  или не, и какво точно се случи?

Ами случи се следното:  Вотът не е наказателен. Вотът на българските граждани е УНИЩОЖИТЕЛЕН за Бай Х*й Борисов. Българите не искат повече нито него, нито личната му партия, във властта. Това е и ПЪРВОТО ПОСЛАНИЕ на хората към самозабравилата се върхушка.

НАРОДЪТ е суверен на властта, и всички министри и депутати, трябва да слушат какво ТОЙ им казва.

ВТОРОТО ПОСЛАНИЕ бе, че хората в България търсят ЛЕВИ решения за изход от кризата.

Затова гласуваха за ген. Румен Радев. Защото го идентифицираха с БСП. И защото сметнаха, че той ще има силата и волята да насочи България по нов, истински ляв и социален път на развитие.

Изводът е, че  никой от нас  не желае повече „затягане на коланите“.  Не иска да продължава пълзящото увеличаване на тока, газта, бензина, лекарствата и хранителните стоки. Не искаме натрапената  от доктор Москов – Менгеле здравна реформа, в която се идентифицираш с пръстов отпечатък, като същий престъпник. Ние, българите, не искаме,  който няма пари – да умира!

Гражданите желаят възраждане на българската промишленост и селско стопанство. Искат в българските магазини  да си купят български плодове и зеленчуци, български колбаси и месо и всичко останало, а не ГМО-продуктите, с които  далечни западни  и задокеански държави се опитват хем да ни тровят, хем да ни взимат пари за това.

И още нещо: Правителството на Борисов, изпълнявайки поръчката на САЩ, се опита да напълни България с  мигранти, които ние трябвало да „интегрираме“, въпреки че от 1 000 години не можем да интегрираме дори нашите си цигани. Опита се да промени окончателно и безвъзвратно българския генофонд. Българите да изчезнат и на тяхно място да се появят араби, турци, цигани, афганистанци и т.н.

Всичко това, народът категорично не желае да прости на Борисовите мекерета във властта.

И затова гласува за генерал Радев. Защото той се закле, че ще затвори страната ни за мигранти и джихадисти.

И ТРЕТОТО, но съвсем не последно по ред, ПОСЛАНИЕ, което гражданите отправиха към властта, е че трябва да се обявим КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ АНТИРУСКИТЕ западни санкции и да възстановим дружеските и братски връзки с огромната руска страна.

Затова хората гласуваха за Румен Радев. Защото той се обяви против желанието на САЩ да унищожи нашите кръвни братя от Руската федерация.

Българите заявиха ясно, че страната ни не може да развива нито промишленост, нито селско стопанство, без незабавното реализиране, в сътрудничество с Русия,  на крайно важните големи енергийни проекти като АЕЦ „Белене“, Южен поток,  Бургас – Александруполис и т.н., които да осигурят евтин ток и газ на страната.

Според  избирателите, България не може да се развива, ако не излезе на огромния руски пазар. Защото Запада не желае нашите стоки, а Русия има нужда и от селското ни стопанските, и от промишлените ни изделия.

И накрая, герберската върхушка, платена от Запада, се опита да продаде България като бойно поле за война с Русия.

Затова вчера, хората гласуваха за Румен Радев, защото той обеща да възстанови дружеските връзки с нашите руски братя, и да НЕ изпълнява „заръките“ на НАТО и ЕС, когато те са  против българския национален интерес.

Всичко, което изброихме до тук, е желание и пожелание на българските избиратели към генерал Румен Радев и БСП.

Дано намери сили, поне да започне да изпълнява заръките на върховния суверен на властта – НАРОДА, и да променя вътрешната и външна политика на страната.

Защото тогава, и само тогава, той ще запази народната подкрепа и обич! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Statiata e dosta presilena
    Bulgarite iskat stranata im da e Edna moderna normalna za jivot strana s dobre rabotechta ikonomika.A tova moje da stane samo v satrudnichestvo s kolkoto se moje poveche strani po sveta – i s tezi ot EU i s Russia i s USA i s Kitai i s India i drugi .Kakva ikonomika chte imae zavisi i s kogo chte si partnirame samo ot nas .I stiga s iztarkanite klicheta sa levi-desni ; rusiia – anti-russia i drugi baloni.

  2. И аз възлагах големи надежди за Радев. Какво се оказа – 100 процентов НАТО-вец.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *