Спенс Изригна: Няма да Гласувам! Вижте Защо:

СпенсНяма да гласувам, заяви категорично рапърът Спенс.
Хората не трябва да бъдат водени като овце до урните. Никой не може да ме задължи дали да си упражня конституционното право на глас. Забележете – това е право, а те го превърнаха в задължение!
Освен това на щанда са ми наредили 21 хляба и трябва да си избера един от тях.
Ами ако не ям хляб?
Ами ако нито един от всичките не ми изглежда читав и вкусен?
Ако повечето са попревтасали, а някои даже са мухлясали, от дълго висене по този щанд?

21 кандидати не е нормална бройка . Това е издевателство над народа!  Защо се харчат парите на държавата и данъкоплатеца за глупости? Защо на всеки, на когото му е хрумнало да ходи на този щанд, са му дали народни пари да си прави кампания и реклама?

Един милион лева, хвърлени нахалост! Вместо да бъдат дадени на нуждаещите се, ги хвърлят на „наши“ фирми за плакати и билбордове и на „наши“ телевизии за реклама и безсмислени дебати.

Спенс1Квадратчето „не подкрепям никого” пък е абсолютно излишно. То щеше да е равно на броя на негласувалите. А сега разкарват едни хора до секциите, за да напишат, че не искат никой от щанда да ги управлява!

Припомняме, че култовият рапър Спенс миналата година доби и политическа популярност с отношението си към ГЕРБ и САЩ, когато изпя „Фак, Америка, вива, Русия“ . В песента той  описа в рими кошмарното положение на обикновените хора, които са мачкани, грабени, убивани, а страната ни е коленичила пред ЕС   в ролята на жалка слугиня, обслужваща американските и европейските си господари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/mq1jov_elGY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *