Д-р Василев от „Откраднат живот“ миел тоалетни, за да стане актьор! Виж Тук:

ВасилевЗвездата от хитовия български сериал „Откраднат живот“ Александър Алексиев не е излязъл лесно на пътя към славата.

Въпреки че е роден в актьорско семейство и почти целият му живот минава зад кулисите и съблекалните, докато мама и татко играят, той имал приключенски дух е решил сам да си проправя път в живота.

Затова едва навършил 16 години, той събрал малобройния семеен съвет и му заявил, че взима живота си в свои ръце и се изнася. Но не просто от дома – на квартира, а направо – от страната. Имал си мечти и смятал да ги следва. Никой не успял да го спре и той се озовал в Ню Йорк с няколко опърпани долара в джоба, но с огромната амбициия да покори света.

Виждайки как у нас се въртят едни и същи пиеси с едни и същи актьори, той решил, че няма да се учи тук на занаят. Щял да пие направо от извора, където се прави голямото кино и се експериментира с нови пиеси.

Цели 10 години Сашо живее и учи в града, който никога не заспива. Но пътят му не е застлан с цветя и рози. Всяко нещо постигал с много труд, всеки ден му бил нов урок.

откраднат живот1Докато учел актьорско майсторство, екранният д-р Василев трябвало да плаща квартира и да посреща сам всичките си останали разходи. Затова, за да може да се издържа, приемал всякаква работа. Той преминал през барманството, изучил до тънкост сервитьорската професия, носил кофи с вар, боядисвал стени, миел прозорци, а веднъж изпаднал дотолкова, че мил тоалетните в заведение, за да има с какво да си купи храна на другия ден.

Въпреки трудностите, успял да завърши колежа си и започнал да получава дребни роли в нискобюджетни холивудски продукции.

Внезапно обаче изтрезнял и осъзнал, че няма да стане следващия Брад Пит и ще я кара от роля на роля. Затова се завърнал у нас. А после се установил в Лондон, където се утвърдил като артист, оженил се за голямата си любов и му се родила прекрасна дъщеричка.

Когато му предложили ролята на д-р Василев, Александър не се поколебал да участва в кастинга и по ирония на съдбата, сега е един от най-известните актьори в родината си, а фенките му нарастват лавинообразно. Той се прочу точно в страната, от която избяга, за да учи за актьор в САЩ, а славата му тепърва ще нараства, тъй като сериалът вече е на път да бъде продаден и да тръгне по няколко чужди телевизии.

Въпреки това Алекс Алексиев смята да живее за постоянно в Лондон, макар и сега да му се налага да пребивава повече в България заради снимките на филма, който вече влезе в третия си сезон заради огромния рейтинг и зрителски интерес.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *