Андрей и Ернестина: Повече никога няма да ходим по Протести и Барикади! Виж Защо:

Андрей ЕрнестинаПовече никога няма да ни видите да протестираме на барикадите, да тичаме по улиците и даже да пушим мълчаливо, но заплашително на някой ъгъл.

Това заяви бунтарското семейство актьори Андрей и Ернестина.

„Миналия път ходихме няколко пъти на протестите, обаче Андрей има много революционен вид с тази брада и коса и хората се плашат. Не за друго, ами че ще им отнемем славата. На един от протестите Андрей се оказа в мелето без да иска и се втурна да помогне на паднал човек. Чисто инстинктивно, чисто по човешки! Но веднага тръгнаха коментари, че той искал да яхне протестите, за да драпа за по висок пост! Че Станишев му дал тайно пари… и какви ли не още измислици! Как си я представяте тази – Станишев ни дава пари по кьошетата и ние се юрваме да яхаме протестиращите? Та нямаме ли глави, не можем ли да мислим? Ако ще ходим по барикади, ще е по убеждение, а не срещу пари“, каза Ернестина Шинова в предаването  „Комбина“, където гостува със съпруга си Андрей Слабаков.

Брататият режисьор през цялото време само кимаше в знак на съгласие, а за пред публиката беше навлякъл плътна зимна фланела с щампован автомат „Калашников“.

„Много  уважавам Михаил Калашников. За мен той е изработил най-доброто оръжие“, каза многозначително Слабаков.

Двамата актьори заявиха още, че и сега непрекъснато протестират, но вече го правят вкъщи и насаме. И напълно безплатно. „Крещим си, хвърляме чинии и други предмети по земята, псуваме и не искаме никой да яха нашия личен протест! Как ли пък не – че после да го видим министър или кандидат за депутат?! Мерси!

Така си протестираме двамата от 30 години и затова бракът ни е оцелял досега и се обичаме. Появи ли се някакво напрежение, веднага изпускаме парата. Иначе нещата се наслагват и става страшно.

Пък при нас след две счупени чинии и една ваза, всеки проблем се решава веднага и на място“, разкриха те рецептата си за дългогодишен и щастлив брак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/c3tOI1XVoIA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *