Как и Защо Бойко Борисов стана Премиер на България! Цялата Истина Виж Тук:

Борисов мафияДоскорошният ястреб и заклет евроатлантик Методи Андреев е първият, който се дистанцира официално от Бойко Борисов и ГЕРБ, като обяви подалия оставка премиер за престъпник и лъжец!

„Аз съм мислещ човек. Не мога да не си задавам въпроси и няма как да спра да търся отговори, каза бившият шеф на Комисията по досиетата. И най-сериозният ми  укор към партия ГЕРБ е популизма, който е нейно основно оръжие за владеене на масите.

Поне сто пъти Бойко Борисов се удари в гърдите, че в бюджета има 3 милиарда лева допълнителни приходи от пресечени контрабандни сделки.

От една страна не съм сигурен дали тези пари наистина са там. А от друга – не мога да не попитам ако са там, по каква магия са се озовали в бюджета?

Премиерът казва, че парите са от заловена контрабанда Дотук добре! Обаче, не ви ли смущава фактът, че в същото време няма нито един заловен контрабандист. Нито един!

Методи Андреев се обърна срещу Борисов!
Методи Андреев се обърна срещу Борисов!

Мен това сериозно ме притеснява. Нещата са доста странни. Огромни суми, събрани от контрабандна дейност, а зад тях стоят призраци!

Има няколко заловени митничари с по 20 лева подкупи в джоба, но сами се сещате, че те не са проблема, за който аз говоря“, каза депутатът от  ГЕРБ, който скоро май ще бъде изхвърлен с шутове от партията-държава.

Да, всички се сещаме къде е проблемът.

gerb_mafia

Как в бюджета постъпват толкова пари от заловена контрабанда, а в ареста не „постъпва“ нито един крупен нарушител?

Много просто:

Контрабандата у нас се е превърнала в държавен монопол. Някой много силен властник (няма да споменаваме КОЙ-б.а.), я е взел под крилото си и печели милиарди от незаконни сделки. И за да не излезе, че МВР спи и не си върши работата, от време на време се „хваща“ по някоя пратка, за да може платените медии да гръмнат с новината колко добре работят правителството и ДАНС и как пълнят бюджета.

Това са така наречените рискови и планирани загуби. А щом планираните са три милиарда, представете си колко е истинската печалба от контрабанда, която ТОЙ и обкръжението МУ прибират!

Да. Контрабандата в България е спряна, но само на теория. И с гръмки медийни акции, за които журналистите често научават преди самите полицаи-участници в залавянето.

Контрабандата е спряна, но всеки втори у нас пуши нелегално внесени цигари.

Контрабандата  е спряна, но всеки ден залавят по един дребен наркопласьор, а цялата държава яко друса бял прашец, воглаве с елита!

И как стана така, че днес в България можеш да си намериш по-лесно дрога и контрабандни цигари, отколкото екодомати например?

Как се случва пазарът ни да е пълен с незаконно внесени стоки, а в ареста да няма никой, камо ли в затвора?

Наистина е просто!

Това се случва в държави, в които мафията се е сляла с властта! А у нас мафията е самата власт!

мафия1Това се случва, когато Кръстникът е на толкова висок пост, че не смееш дори да му споменеш името, камо ли да се засилиш да го арестуваш. И как да го арестуваш, когато той ти е работодател?

Да, правилно си мислите:

Методи Андреев го назова завоалирано, но ние от Skandalno.net ще ви го кажем направо:

Когато Бойко Борисов е начело на държавата единствено с цел да печели милиарди от контрабанда – няма как да залови сам себе си и да се самоосъди!

Министър Христо Иванов каза  преди две години: „Борисов и Цветанов са две мутри – оглавяващи българската мафия“!

Обаче му затвориха устата и го направиха министър…

А също и: „Бойко Борисов е тясно свързан с най-големите играчи на българската мафия“. Това е заключението на не кой да е, а на поверително разследване за оценката на риска в страната, което бе  публикувано в американското издание „Конгрешънъл коутърли“.

Как Борисов стана Министър-председател? Ами, замъкна се в САЩ, говори с когото трябва, обеща каквото му поискаха на когото трябва! Разбирай: Всичко!

Обеща на САЩ цялата ни държава.

И им я даде:

Военни бази, влияние, внос на революции, търговия с оръжие и контрабандни стоки, икономика… всичко!

Има ли смисъл още да питаме защо няма заловен нито един контрабандист или крупен мафиот?

Разкрачен угоднически между братята – американци и братята – евроатлантици, Борисов просто нямаше кой да го залови.

Но властта в САЩ се смени и сега Винету трепери, скрит зад магнолиите си.

Ще падне ли завинаги главата на мафията и властелинът на държавата?

Пак идват избори и това зависи само от нас! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Със Сталийски, Орлинчо и Боко Мутрата няма да се вкараме сами

  2. ТАЯ ВЪРТИОПАШКА миТОДИ , НЕ ЖЕЛАЯ ДА ГО КОМЕНТИРАМ ! ЩЕ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО !!!

  3. ЧУДО ЛИ СТАНА, ЧЕ МЕТОДИ ПРОЗРЯ?! НИЩО ПОДОБНО – ПРЕДСМЪРТНИ ГЪРЧОВЕ НА ЕДНА ПРОДАЖНА МЕДУЗА!!!

  4. От кога чакам тая гадна, крадлива мутра да си получи заслуженото!

  5. Това издание скандално наистина е скандално, че още съществува. Да бълваш лъжи и искаш да ти вярват – та затова набеждаваха само БСП /БКП/. Та тези от кои са не ми е известно, но вече са ми съвсем ясни.

  6. Ех ,Методи ,Методи до кота ще си сменяш окраската,та нали беше СДС ,СЕГА В ПРЕДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО герб и сега в Нова България,Спри се,познавам те целия си живот изкара в народното събрание от една партия в друга,На такива ора не се вярва ,които нищо не правят а само пред камерите на телевизията стоят за хонорари,Прости ми като ме познаеш коя съм но обичам истината в очите,Спри се и си гледай преподавателската си дейност в института и в името на семейството и децата ти спри,ставаш отвратителен с държанието си

  7. Ето заради такива медузи сме на това дередже: Бойко, Методи, Сиргейчо, Цачева, Сачева и т.н.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *