РУСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ: ИЗГОНЕТЕ ПРОЗАПАДНИЯ СИ ЕЛИТ! ТОЙ ВИ УНИЩОЖАВА! Русия ще се намеси! Виж Тук:

„Отгледаната от ЦРУ евроатлантическа пяна, наричаща себе си „елит“, която от години унищожава България, трябва незабавно да се изнесе в западна посока и по възможност някъде по-надалеч, защото иначе ще се намеси Русия“. Това заяви Директорът на Руския институт за стратегически изследвания към администрацията на Путин, Леонид Решетников пред руската тв. „Царьград

rusia171

От години високопоставения експерт Решетников защитава тезата, че България естествено принадлежи към Евразийското пространство, защото българският и руският народи са братя. Братя по език,  по  православна вяра, по оръжие, по духовност, култура и традиции. Като доказателство той споменава факта, че няма друга страна в света, в която да има толкова много национални движения и дружества за приятелство с Русия, а 86% от народа да приема руснаците като братя.

„Нещо повече, продължава Решетников, България е една от най-важните части на Евразия, защото е люлка на всеславянската писменост – кирилицата, на православната религия и на славянската духовност и култура“.

Още през 60-те години на ХХ век, големият руски учен, академик Дмитрий Лихачов определя България като ДЪРЖАВА НА ДУХА, която високо издига и пали над славянските народи факела на знанието, на вярата и културата.

Леонид Решетников
Леонид Решетников

Не е ли истина, че учениците на нашите велики славянски първоучители светите братя Константин Кирил Философ и Методий, са жадували за България и тук са създали славянската книжнина и култура?

Не е ли истина, че единствено несломимият железен БЪЛГАРСКИ  ДУХ ни спасява от пълно унищожение по време на безкрайната нощ, наречена турско робство?

Не е ли истина, че през последните 26 години Западният неоколониализъм унищожи всичко – българската промишленост, селското стопанство, всички външни пазари, здравеопазването, образованието, големите руски енергийни проекти, които щяха да ни измъкнат от блатото на мизерията?

Не е ли истина, че разразилият се през тези години ужасяващ демографски срив е истински  геноцид срещу българския народ?

Над 2 милиона българи бяха прокудени от страната или убити с глад, болести и мизерия. Дори международно признатия  геноцид над арменците има по-малко жертви, отколкото дава българският народ по време на тъй наречената „демократизация“, която всъщност е връщане на България със 100 години назад, във времената на най-мракобесния и вълчи капитализъм.

Да, коварните западни чичковци с гащи на раета и звезди, успяха да унищожат всичко материално в нашата родина.

Но когато посегнаха да унищожат нашето Аз-Буки, православната ни вяра и Българския дух, те се сблъскаха с нещо невероятно и невъобразимо.

Пред тях се изправи огромната, отчаяна и велика духовна сила на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, която никой не успя да победи и пречупи в многовековната ни история.

Като в някакъв кошмар, изумените англосаксонци видяха как България, която трябваше сто пъти да бъде унищожена от плана „Ран – Ът“, се възправя от руините, и не можеха да разберат откъде извира тази българска сила и духовна мощ.

vanga1

Припомням тези факти, за да разберем всички, че призивът на директора на Руския институт за стратегически изследвания Леонид Решетников, не е дошъл на празно място.

Призивът: ВЪН ПРОЗАПАДНИЯ ЕЛИТ ОТ БЪЛГАРИЯ, е единственото послание и реално действие, което може да спаси народа и родината ни от мракобесното колониално робство, в което ни вкараха Запада и неговите български правителствени и НПО-марионетки.

Според Решетников, изборът на генерал Румен Радев за президент е показал ясно и недвусмислено волята на българския народ да бъде сменен и направо изметен създадения с много милиони долари и пропаганда прозападен елит на страната.

На президентските ни избори, според руския стратег, решаващ бил факторът кой от кандидатите е за възстановяване на политическите и икономически отношения с Русия и кой е против това. Кой приветства действията на руския президент Владимир Путин и кой е против него. Затова Запада обвинява Румен Радев, че е избран като кремълски кандидат.

Славянското братство на душите и солидарност, спомня си експертът, избухнали в недрата на българския народ още по време на събитията в Украйна и се е затвърдили по време на сирийската война срещу тероризма.

Още тогава БЪЛГАРСКИЯ НАРОД като един застанал категорично на страната на своите руски братя. „И  Русия, заявява Решетников,  никога няма да забрави това“.

„Президентските избори в България преминаха под знака на обичта към Русия и нейния президент Владимир Путин. И Русия, казва Леонид Решетников, никога няма да забрави това“.

„Впрочем, твърди директора на Руския институт за стратегически изследвания, ние в Руската федерация знаем в каква ужасна беда е вкаран българският народ от евроатлантическите псевдоелити.

Знаем, и ще работим с всички сили, с целия си дипломатически авторитет, за да помогнем на нашите братя от България. На първо място ще направим и възможното, и невъзможното, за да освободим страната от вредния атлантически баласт, който дърпа корабът България към дъното.

rusia18

На отминалите избори победи желанието на българския народ за братство с РФ.

И се надяваме на предстоящите парламентарни избори, един от главните въпроси да бъде членството на България в НАТО. То не е необходимо на страната, защото именно враждебните на славянството сили, които искат да унищожат из корен българския ген, нахлуват безпрепятствено в страната, под претекст, че пазят българите от… (забележете от кога) от братска Русия!

Именно на парламентарните избори може да бъде направена решителната крачка към освобождаването на България от окопалите се във властта евроатлантици, които безскрупулно грабят и унищожават страната.

Освен това след смяната на властта в USA, НАТО съвсем скоро ще загуби много от функциите си и тогава на България ще й бъде нужна ефективна защита от домогванията на съседни държави, както и от нахлуващите мигранти и джихадисти.

bulgaria_unishtojena

Русия, според Решетников, е готова да предостави включително и военна помощ на българската армия и полиция, за да опази мира в страната и неприкосновеността на българската държавна граница.

Според него, сега всичко зависи от решителността на българския народ и на Русия.

Защото победа, заявява Леонид Решетников, може да бъде извоювана само тогава, когато в битката срещу злото застанеш до своя брат и разчиташ на него като на себе си.

Русия има нужда от такъв брат! И България има нужда от по-големия си брат.

И тогава, само тогава, няма да има сила в света, която да ни победи. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Не знам колко е истина и колко не и дали на някой от руските политици им пука за нас , но ми се иска да е истина и да е вярно и нещата да се оправят! Сега ще чакам върху Русия дя се изсипят тонове помия.Успех тролове аз не ви вярвам!!!

  2. Nito Russia nito niakoi drug ima kakvoto i da e pravo da opredelia kogo da izbirame i kogo da gonim ot Bulgaria .Ot nas zavisi da napravim taka che vsichki strani po sveta da ni zachitat i da rabotiat s nas na ravnopostavena osnova .A na kogoto ne mu haresva – russia , USA ili EU da si gleda rabotata .Kraino vreme e da prestanem da sluguvame na tazi ili onazi super-sila

    • Честно си признай,ти какво точно направи от всичко за което говориш.Щото да се лала е много лесно,писатели бол,ама Ботев и Левски ги няма.И с такива приказки като твоите отиваме пак към примиренчество и дрън-дрънщина и без ясна представа за реалност и бъдеще,Защото всички сме стигнали до дъното на битовизма и каквото и да стане все намираме начин да оправдаем

  3. А защо разбирате погрешно това,че Русия иска да ни помогне с някаква умисъл.И защо си мислите,че България сама може да достигне онова ниво,което се иска за да се живее нормално.Знаете ли преди какъв износ сме правили за там.А сега какво изнасяме-само внасяме боклуци. Защо си мислите че ще им слугуваме.Минали са тези времена на слугинаж към запада и Европа.Може би и още продължава.Пусия няма планове да ни унищожи или завладява.

  4. А защо разбирате погрешно това,че Русия иска да ни помогне с някаква умисъл.И защо си мислите,че България сама може да достигне онова ниво,което се иска за да се живее нормално.Знаете ли преди какъв износ сме правили за там.А сега какво изнасяме-само внасяме боклуци. Защо си мислите че ще им слугуваме.Сега са тези времена на слугинаж към запада и Европа.Може би и още продължава.Русия няма планове да ни унищожи или завладява.

  5. Кое не е вярно от казаното от Решетников? Аз не намерих такова.За пореден път обръщаме поглед към братска Русия. Дано и тя ни погледне. Без злоба. Макар че, за 27 години политиците ни да я заслужиха!

  6. Блгария и Русия са неразделни. каквото и да правят западните хиени не могат да ни разделят.

  7. България и Русия са неразделни, каквото и да правят западните хиени не могат да ни разделят.

  8. Прозападния елит воден от Бандитко и Предателев трябва на часа да им се забрани да влизат във всяко държавно учреждение освен съда.

  9. Руснаците ни мислят доброто! Запада ни спря Южния Поток и Белене.

  10. Ивчо, сънуваш ли батинката мокри сънища? Подмокряш ли се, пишейки тия височайши глупости, а?
    Кажи бе уроспио азиатска.

  11. Когато бяхме Руска колония, къде бяхте русофилчета да защитавате Българския национален интерес? Тогава бяхте интернационалисти и викахте „Да живее КПСС!“ и „Да не остане неизпълнена заповед от Москва!“. Айде няма нужда от вашата загриженост..

  12. Всичко е вярно в статията.Аз съм за това да си възстановим отношенията с Русия и с тяхна помощ да оправим икономиката си.Запада какво построи.Само разруши и унищожи икономиката ни която имахме.Забравиха западняците как си облизваха мръсните си ръце от нашето домати.С притурка и един ЦЯЛ зелен салам тип Гергинка.Сладко им беше и за това ни завиждахалА бяхме на 27 място в СВЕТА по икономикаи производство.Сега какво – на дъното сме.И по мизерия и по икономика.Обаче сме на ПЪРВО място по крадене.Държавно крадене.И сме ненадминати.За това няма икономика.Инвеститорите знаят какво ще се случи с парите им.Освен сладките комисионни за крадливата власт ще изчезнат и останалите средства от бановите им сметки.За това че управлява държавната Мафия.Да не си мислите че не знаят какво върши Лъжеправителството на простия Борисов.Всичко се знае и се пазят от такива прости матряли наречени правителство.

  13. Санкции, санкции, санкции… Стига сте ни плашили с тези санкции. Досега България е загубила милиарди от тези санкции, заради нашето лакейство и криворазбрана солидарност с идеите на Запада.

  14. Моето мнение е по-различно от това на уважавания господин Решетников. По-голямата част от българския народ – вероятно повече от посочените в статията 86 процента не приемат руснаците като братя! Това е огромна грешка. Повечето българи обичат руснаците с любов, която не може да бъде описана и е по-силна от любовта към брат. Тази любов за нас е жизненоопределяща, тя не оставя в нашите сърца място за никакви други мисли и желания. Тази любов съществува в света само между Русия и България. Жалките блюдолизци (само по естетически причини не соча точно какво те ближат на американците) нито имат умствени качестква , нито могат реално да променят тези чувства. Брат се обича до гроб. Опитайте да ни вкарате там и ще видите, че до последния си дъх ние ще обичаме Русия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *