Уволниха шефката на Нова телевизия Светлана Василева

Вече няма кой да лансира Иван и Андрей

Тия дни “Нова” се тресе по шевовете от кадровите промени които са започнали в медията. Едно от решенията на собствениците било да уволнят омразната на почти всички работещи в медията, шефката Светлана Василева. От както я назначили преди две години “Нова” малко по-малко, но сигурно вървяла към дъното на рейтингите. Омразната шефка на „Нова” телевизия давала ефир само на нейни близки, не особено кадърни. Единственото правило в “Нова” било, не да си кадърен, а да си близък с шефката. Всички в медията от репортери до редактори най-сетне можело да си отдъхнат. Светлана Василева мачкала като валяк тотално всички които не фигурирали в нейното обкръжение. Държала се вулгарно и арогантно със служителите на “Нова”. Част от мотивите за уволнението на шефката на медията било, че не се спазвала програмната схема и драстично ниския рейтинг на “Нова”.

Люба Кулезич вдига рейтинга на ТВ7

Докато беше на второ място по гледаемост след Би Ти Ви, сега ТВ7, даже и Канал 1 са я оставили да диша прахта на рейтингите им. Собствениците на “Нова ” са преценили, че е крайно време за промяна. Не можели да понесат, че кадърни журналисти като Люба Кулезич и Диляна Гайтанжиева избягали в други медии, да вдигат неимоверно рейтинга им а в „Нова “ да остават най-некадърните, че и да им се дава много,ефирно време. Най-вероятно ще бъдат свалени от ефира другарчетата на самозабравилата се шефка, Иван и Андрей. Въпреки чутовните скандали които се вихрели около Иван и любовницата му, шефката на “Нова” се правила на сляпа и глуха, все едно, че в медията всичко е наред. Дали “Станция Нова” е станала по-скучна след любовния триъгълник между Иван , Ирина и Вихра, или заради омраза към Ирина Сарачинова, но зрителския

Харесваната от мнозина Диляна също избяга от "Нова"

интерес спаднал тотално. Вместо да вземе мерки Светлана Василева дала на мразените продуценти още един ден повече ефирно време. След започване на “Почивната станция”, и тоталната незаинтересуваност на зрителя, собствениците решили, че не може да продължава така повече и били шута на Светлана Василева. Наши източници разказаха че, упорито се говори за сваляне на предаванията на опусумите. “Какво ще прави Ирина Сърачинова тогава, къде ще ходи да мяука флегматично?!!”, питали се подигравателно се зад гърба на продуцентската любовница служителите на “Нова”

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. не беше ли ясно и преди 2 години, че този палцал не се интересува от нищо друго освен мъже и алкохол

  2. Люба кулезич е един къдърен..травестит. Алчна и продажна свиня, която скоро рака ще убие! Толкоз!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *