Палавник! Бареков си хвана нова любовница

БарековБареков има нова любовница, гръмнаха сайтовете.

Месец след като се роди извънбрачният му син, той отново залитнал по чуждо. Този път обект на чувствата му била родна миска, която пък все още се дърпала, но била страшно поласкана от вниманието му.

В щаба на новоизлюпения политик ревниво пазят тайната му, защото наближават избори и не искат още един скандал. Но всички знаят дамата, за която става въпрос и са свидетели на палавите закачки и горещите погледи. Нищо чудно и тя да му роди син и накрая да направи цял отбор, шушукат колеги.

В момента политикът е много хлътнал и непрекъснато праща подаръци на новата си любима и по всякакъв начин й засвидетелства вниманието си. Той обаче не забравя да се среща със законния си син и от време на време да отскача до Хисар, където любовницата му Мария Календерова отглежда другото му бебе при майка си и баща си.

Любопитното е, че съпругата му още не е поискала развод, въпреки скандалното му поведение и фактът, че призна сина си пред цяла България. Тя явно се е договорила с него, защото още упрявлява чрез фирмите си двата ВЕЦ-а, които семейството притежава.

Някои обаче мислят, че появата на мистериозната миска и превръщането на живота на политика в любовен четириъгълник е просто предизборен пиар, който се цели в женската половина от избирателите. Странно защо, но жените обичат палави мъже и с удоволствие гласуват за тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *