Черната Златка втръсна на всички, днес се обясни в любов

Златка ревеОткакто Златка Димитрова изгуби бебето си и обяви, че се оттегля в мъката си и няма да контактува с никого,  не е минал ден, без някаква нейна изява.

В събота обяви в профила си във Фейсбук, че малкото й бебче вече го няма, че е направила спонтанен аборт в седмия месец и е толкова сломена и отчаяна, че прекъсва временно контактите си с медиите и приятелите, за да се справи с мъката си и да си попаче на спокойствие.

Златка успя да мълчи само един ден, след което в понеделник постна благодарност към всички, които са й изказали съболезнования. Не знаех, че толкова много хора ми съчувстват и скърбят с мен. 3000 души ми написаха съболезнователни постове. Трогната съм, съобщи гордо тя.

Днес пък се обясни в любов. Нейният Миро има рожден ден и тя не пропусна да обяви тази знаменита дата и щастливо събитие и да му благодари за любовта , с която я е дарил и че я е държал за ръка по време на аборта и бил през цялото време до нея. Обечам този човек, написа екзалтирано тя. Вярвам, че ще продължим заедно и ще се обичаме дълги години. Да му е честит рождения ден, да е жив и здрав и много много влюбен в мен.

Читателите вече не знаят какво да си мислят. Ако някой е изживял подобна загуба, едва ли ще му е до празнуване на рождени дни, дори да е на любимия човек. Златка можеше да каже едно тихо наздраве ва Миро вкъщи, а не екзалтирано да го поздравява в интернет и да му се обяснява в любов.

Димитрова вече писна на всички и дори тези, които искрено съжаляваха за загубата й вече са озадачени. Явно тя не може да живее нито ден без медийно внимание и непресъснато натрапва персоната си на цяла България, като всеки ден споделя как се чувства.

То дори кралското семейство в Англия не излага толкова често живота си на показ, колкото наша Златка. Плейметката явно мисли, че хората си нямат друга работа, освен да прочетат как е минал деня й. Да, ама не.

Досаждаш вече, Златке! Казваме ти го честно. България може да изкара един ден и без теб и твоите истерични и хедонистични изблици!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Тая изкукуригала овца всеки ден ли ще се появява пред медиите?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *