Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жената на Бареков става милионерка след развода

Бареков женаЖената на Бареков е на път да влезе в клуба на най-богатите разведени дами.

След като любимият й съпруг обяви по телевизията, че се разделя с нея, тя потъна в дън земя от срам. Евгения все още се съвзема от удара и все още не може да повярва на случващото се с нея.

Разбира се, тя е знаела за неговите кръшкания и изневери и си е затваряла очите. Знаела даже и че съперницата й Календерова е бременна, но не вярвала, че ще се вдигне такъв шум и че благоверният й съпруг ще признае детето и ще заяви, че то вече е негова отговорност и майката също.

Още повече се изненадала, когато пак по телевизията чула, че съпругът й ще се разведе с нея, за да се отдаде на новото си семейство.

Според нейни приятелки, няма смисъл да страда и да се тръшка, а просто трябва да се радва, че се е отървала от разпътния си съпруг. Веднага след развода тя ще стане много богата жена. Двете Водно-електрически централи, които семейството притежава, се водят на нейно име и се управляват от нейни фирми, докато любимият й се прави, че ще провежда операция „Чисти ръце“. Сега той трябва да иска дял от нейните фирми, а не тя от него, нищо че ги е купувал той.

Освен това семейството разполага с луксозен имот, разположен върху 880 квадрата и малка вила в „Бояна“. При развод имуществото се дели на две, а всичко при тях е придобито след брака.

По-добре, че се е отървала. Сега ще бъде богата и спокойна, коментират близки до семейството. Вместо да трепери къде е съпругът й и с коя поредна любовница, ще си живее спокойно, а Мария да му мисли как ще го накара да й остане верен. Освен това може да му смъкне и хубава сума за издръжка на детето им, тъй като евродепутатската заплата е доста висока.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Жената на Бареков става милионерка след развода

 1. Радо Отговор

  05.08.2014 в 9:03

  Нито е първата, нито ще е последната.

 2. Анонимен Отговор

  05.08.2014 в 9:18

  Жената има късмет, където се казва.

 3. Стоян Отговор

  05.08.2014 в 9:34

  Е ще стане като се разведе и се омъжи за милионер, ама иначе не виждам как

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *