Падение! Интелектуалецът Ути тръгна на Чалга Турне с Рени по Селата! Виж Тук:

Рени ядосанаРени напразно се надяваше, че след като 2 месеца въртя очи, ци*и и интриги във ВИП Брадър, ще се върне с гръм и трясък на голямата сцена, а от кръчмите ще я залеят с покани за участия.

В Къщата тя не спря да се оплаква, че мъжът й я оставил без пукнат лев, както и да откровеничи, че е влязла в предаването единствено за пари, да рестартира кариерата си.

След излизането й обаче не настъпи никакъв рестарт, а кариерата й си остана на стендбай. Фолкаджийката е доста разочарована от това развитие на нещата, като дори сега не си дава сметка, че вътре в Къщата направи лошо впечатление на зрителите, а фолк-продуцентите си падат по млади изпълнителки, и в никакъв случай по такива, които са минали 45 и дълго са отсъствали от сцената.

Златна възможност в безпаричието на певицата съзрял  Ути Бъчваров. Той веднага я поканил да обикаля заедно с него селските събори, които след залеза на предаването му, към момента са основен източник на доходи за черпаклията-водещ. Докато шкембестият готвач  върти черпака в огромните си казани и прави курбани или пече чевермета, Рени ще пее край него и така ще се грижи за настроението на празнуващите.

Нестандартната двойка вече е измислила и новата рекламна оферта: Селска гощавка без Рени и с Рени. Втората била по-скъпа, а хонорарът на певицата повече от скромен – 1 000 лева за цял ден припяване на селския площад.

Ути ядПевицата напълно съзнавала, че това са малко пари за нейния начин на живот и определено няма да стигнат за издръжката на двете й деца, но вече била готова на всичко. След много скандали и претенции от нейна страна, продуцентите й хлопнаха вратата под носа и категорично отказват да работят с нея.

По-любопитното в случая обаче е, че „интелектуалецът“ Ути е пренебрегнал уж железните си принципи и без грам погнуса е подхванал общ бизнес с чалгаджийка.

„Ненавиждам чалгата, ненавиждам тази музика, това е музиката на простите хора, опиум за душата им, ненавиждам чалгарщината и простотията“, крещеше в несвяст готвачът цели два месеца в къщата на Биг Брадър.

А след това вкара в бизнеса си не кого да е, а… Рени, която не пее рок или джаз, а точно чалга… и то от най-долнопробната – тази, която плебеите обичат, но аристократът-готвач Ути мрази до дъното на бездънната си душа. Или поне така твърдеше докато го даваха по телевизията. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. дЕБЕЛИЯТ ОБЪРНА ПЛОЧАТА. ЩОМ ПАДАТ ПАРИ И С ПРОСТИТУТКИ ЩЕ ХУКНЕ ПО СЪБОРИТЕ!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *