Ути и Ирина спечелиха „ВИП Брадър“! Вижте как:

Ути и ИринаПоследният десети юбилеен сезон на ВИП Брадър всъщност се превърна в обикновен пазарлък. Ти на мене, аз на тебе.
Явно участниците вече не се навиват да влязат току така за чест и слава, или само за пари.
Те искат да имат и нещо вързано! Защото хонорар се харчи, славата от участието в риалитито отшумява само след няколко месеца… Но топло местенце на някоя скатана работа вече е друго нещо!

В Нова телевизия упорито се говори, че трима от участниците в риалити формата този сезон имат предварителна уговорка с продуцентите – или победа, или да водят после собствено шоу срещу солидно заплащане.

Преди всички с подобна оферта се появил самонаричащият се „най-добър готвач“ Ути Бъчваров. Той е приятел с Нико Тупарев от детинство и двамата провели сериозен разговор. В момента предаването на Ути е с почти нулев рейтинг и бил заплашен от сваляне от екран.

Двамата си стиснали ръцете в сделка или Ути да спечели формата, или да се появи на бял кон в Нова тв. и да върти манджите си там с вече поизлъскан имидж на човек, борещ се срещу чалгарщината и имащ волята да отслабне, без да си реже стомаха.

След излизането си от Вип Брадър „Най-добрата майка“ Ирина Тенчева също ще се появи на екран още през пролетта. В Къщата тя даде всичко от себе си, два месеца чисти и пра чорапи, наставлява, назидава… и в крайна сметка успя да предизвика масово негативно отношение към себе си! Но новото й предаване ще бъде сладникаво-социално и  ще има рейтинг, защото хората бързо забравят и винаги са готови да се разплачат при някоя тъжна кауза.

Така семейството на Иван Христов завзема все нови и нови територии от медийния бизнес. И докато Иван граби с шепи пари от Би Ти Ви, жена му се чучва на солидна заплата в Нова телевизия.
Това, че ще работят в конкурентни медии изобщо не ги притеснява. Иван и Ирина са със звездно самочувствие и неудобството е непознато чувство за тях.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/8tzVI4vJVXo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Няма да гледам интригантката Ирина,втръснала на всички с претенциите си и се надявам, ако въобще започне някакво предаване,то да отегчи до смърт и всички като мен,за да слезе бързо-бързо на земята и се кротне до богатия си мъж

  2. Какво предаване ще води това мънкащо и мрънкащо същество? И кой ще го гледа?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *