Калин Терзийски изплака: Зле съм, може би Умирам! Затова напускам „Фермата“! Виж Тук:

Калин Терзийски пиеКалин Терзийски заяви, че след сърдечния припадък във „Фермата“,  най-напред трябва да мисли за оцеляването си, и след това за реалити формата.

Писателят  напуска „Фермата“ по свое желание, защото лекарите  му казали, че не се дори не предполага какво още може да му се случи, ако продължи участието си в шоуто.

Проблемите със сърцето на Калин се появиха, след като той пак започна здравата да пие в реалитито.

Мисля, че може би умирам и това са последните ме дни, затова трябва да се пазя много и да не се подлагам на никакви натоварвания, ожали се бонвиванът,

Във „Фермата“ всеки участник трябва да полага много физически труд, и това явно не допадна твърде на писателя.  А освен това, по време на престоя си в селския формат, той се върнал към своя основен порок – безпаметното поглъщане на огромни количества алкохол.

Доколко е болен писателият не е ясно. Но остава съмнението, че Калин просто е решил да се разкара от тежкия формат, в който го товарят с ежедневна усилна работа като добиче, а на всичкото отгоре му броят и чашките. И да се прибере у дома, където да си се налива с огнена вода на спокойствие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *