ДИВНА НА КОСЪМ ОТ СМЪРТТА! Лолитката си инжектира Хиалурон в Носа! Виж Тук:

Дивна1Поп певицата Дивна, която досега публиката възприемаше като чаровна лолитка и тийнейджърка, вече мина в кюпа на големите каки, които са изваяни като по конец.
Малкото момиченце, което Миро откри  в „Пей с мен”, вече е млада жена. И като повечето дами в България, едва дочака да навърши пълнолетие, за да легне под ножа и коригира всички несъвършенства, с които я е дарила майката природа.
Само преди две седмици Дивна удиви всички като се изруси, защото русото никак, ама никак не й отива. Тя е прекалено мургава, за да е блондинка и на феновете й ще им трябва доста време да я възприемат в този вид.
Но съзрялата лолитка не спря до тук с изненадите. Веднага след изрусяването тя се сдоби и с актуалната този сезон прическа „Омбре”,  а след това показа и чисто нови удебелени устни. Засега е напомпала само горната, но е въпрос на време да надуе и долната.
За „разкрасяването“ като голяма и важна кака я подлъгала нейна приятелка, която я упрекнала, че прилича на невзрачно мишле и е крайно време да започне да се откроява сред сивата маса. На певицата не й трябвали много увещания и веднага пристъпила към процедурите.
ДивнаСега в устата си Дивна има филъри, а незнайно защо си е сложила и хиалурон в носа. Да не говорим, че последната интервенция може да бъде изключително опасна за здравето. Неслучайно употребата на хиалурон в тъкани, близко до хрущяла, е забранена в Европейския съюз.
„Дано не се докара до визията на Гери-Никол“, тръпнат в ужас част от феновете.
Други пък я поощряват и питат кога ще напомпи със силикон и скромния си засега бюст.
Младата певица е доволна от промените и непрекъснато споделя в профила си в социалната мрежа снимки, на които ясно личат промените във външния й вид.
И се хвали, че родителите й я подкрепят, а майка й дори сама я завела до козметично студио.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/JgzwDJQt5xE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *