Милена Върбанова: И после ще се разнесе БОЖЕСТВЕН ДЪХ НА ОЗОН!

Народе, не ти ли се повръща, от това, което наблюдаваш? За 34 години властовите институции у нас са  превърнати в бунище, което бъка от червеи, вонещици, членестоноги и всякаква паразитна гад. Тая гад не спира да се гаври с нас – „формира правителства и политики“, разнася пълни и празни папки, сглобява и разглобява, жонглира с али-бали, разменя си обещания и закани, обвинения и извинения, заголва си ту задника, ту предника, хвърля гюбеци и кютеци, хили се, гевези се, ротатира, медитира, гребва си време ( то времето бол! ) „за още размисъл“. Тая гад, която има само право черво и една мозъчна клетка – за кражби. Псува се взаимно на Барселона-гейт и Парапет-гейт, на мафиоти и шарлатани. Мърда, шава, лапа, блещи се, закачливо подпръцква в ноздрите ни, изхожда се мазно в очите ни. И смърди, и вони – на блато, на мърша, на екскременти, на нищожества. Тая гад е сигурна, че и сега няма да се вдигнем, няма да я погнем и разпертушиним, няма да я размажем с пета.

Авторът Милена Върбанова

Гнус ни е дори да я заплюем и затова я оставяме да щъка. А бихме могли да я удавим само с храчки. Та тя изяде нас, телата и душите ни, децата ни, родителите ни, бъдещето, миналото. Глозга ни и се оригва. Такава разюзданост и всепозволеност няма ни в Африка, ни в Латинска Америка. Откакто съществува Закон на земята, той никога не е бил погазван с такова безсрамие.

Ще търпим ли още да ни унижават и оскотяват тия плужеци и гниди? Тъкмо сега, когато в браунов хаос пълзят насам натам, ръгат се и бутат министерски кресла като лайняни топчета – тъкмо сега е времето да драснем клечката на бунището! Да се продъни тоя купол от смрад, да се срути тоя по-висок от Еверест нужник – да гръмне метанът, да пламнат миазмите и червеите да се превърнат в пепел. За да наторим с тая пепел земята на Възкресена България.

Другарят Улянов-Бланк кристално ясно е формулирал признаците на революционната ситуация. В момента на българския хоризонт изгрява поредна революционна ситуация. Бунището пуши от четирите краища. 

Писах вече такива редове и цитирах товарищ Ленин тъкмо в тоя контекст – при други революционни ситуации през последните години и месеци, чиито приливни вълни безславно отшумяха, без да бъдат яхнати от народната ярост. Но този път чувам непрестанен ропот – като от събуден вулкан. Надига се, приижда, бушува, тряска, святка – и зарядът на мълниите до дъно разтърсва бунището. Подир толкова десетилетия смрад на лайна, най-сетне ще се разнесе божествен дъх на озон.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Браво бе г-жа Върбанова, повдигай духа поне на тези, които се докосват до словото ти, щото голямата маса от млади хора, може и да не са се докосвали още. Като гледам каква американска военна база се кипри в Констанца, на километри от Добруджа, където огромна „ОТБРАНИТЕЛНА“ мощ на любимите ни Щати ще защитава националните си интереси на хиляди километри от Нюьорк и Чикаго.пак се сещам за нашия Радев и за неговата синегрия.Работите вървят към експлозия и в потвърждение на предсказанията на нашата Ванга и на Севрюкова.Ние трябва да сме абсолютно наясно, че нямаме никакво място в геноцидните планове на нашите „стратегически съюзници“ за които и палестинците са по-важни от нас.

    • Ей сегичка като се събуди червейчето и като се превърне в анаконда или поне змей, ще има да къса главите на враговете на народа.
      Просто, ще настане такъв живот, че само си викам дано……… както пееше една дебела сорсоидка.
      Вчера в поста на Иван Спирдонов бях писал за духа български.
      Явно нищо не си разбрал?

  2. от началото на тази псевдо демокрация , всички трябва да бъдат в затвора и да им бъде отнето имуществото без значение на каква позиция във властта са били от най-дребния чиновник до най-големия

  3. „Късно е либе за китка“! Не вярвам нещо да се случи добро в държавата с плюене. А… с друго не се разполага. Русия има ресурси, оръжие и …Путин. Ще изправи засуканата краставица, но докато НИЕ видим този факт, ще минат десетилетия и дори да искаме няма да има от кого да търсим отговорност……..

    • ВСЕКИ ДЕН ПРИСТИГАТ НАТОВСКИ ВОЙСКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НИ.
      НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ТРЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ.
      РУСИЯ НИ ГО КАЗА НЕБЛАГОДАРЕН НАРОД СМЕ.
      ЗАТОВА ОЧАКВАЙ САМО ХИРЗВУКОВА ЗА УНИОЖАВАНЕТО НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ.

      • Днес научих, че е тръгнала тежката техника от щатите за България, освен войските. По пътя на логиката, започват патакламата, за да няма избори. Дори и в руските анализи се говори вече за голям конфликт.
        Така че, който има акъл да се готви за гореща пролет и лято. А умнокрасивите да вЕрват на врачки, баячки и „интелигентите-световни умове“ и да се чудят – как и защо така стана?

  4. Не сме червейчета бе приятелю, доказахме, даже че не сме по- глупави от другите европейци.Стига с тоя негативизъм. Не виждаш ли, какви глупаци се оказаха политиците в цяла Европа.Иде реч за 450 милиона, не за 5-6. Ти така и не отбеляза от коя точка на земното кълбо се обаждаш. Няма да гадаем, няма кой да пуска и разузнаване по въпроса.

    • Чакай малко. Аз винаги съм твърдял точно обратното, че българите са много по-умни от западняците. Само че, държавите за които говориш са по 50-60-70 млн., а ние сме на критичния миниум. Чети по-внимателно и не ми вменявай неща, които не съм казвал.

  5. Автора сетивен, за отвращение, висша степен на душа. Обективно има вародно недоволство, кое кога ще го детонира никой не може да предскаже. Женската енергетика е слаба, женска клетва дикиш не чини, и обръщението е към мъжете. И ги търси, малцина са без кирливи ризи, за партриарх откази валят, за сглобката, аре стига политически разбори

  6. Върбанова, Бърбанова ?!
    Не става въпрос за поетика, нито за изящна словестност! Но в достъпната журналистика, една прекрасна жена като теб да пише за л…а – това е вече прекалено. Всички знаем какво е това, виждали сме го, отделяме то. Няма защо да сравняваме омразните ни неща все с това нещо! И понеже отваряш дума за Владимир Илич на когото съм кръстен, не си спомням в нещо написано от него той да ползва „дерьмо“ – и написаното нищо не е загубило от това! Въпреки тези дребни различия помежду ни , аз оставам верен твой последовател – дърлок (термина е регионален – Варненски и означава невинна грешка при игра на доси – няма как да ги знаеш тези неща) обожател! ще дойда до Враца!

    • А, какво да пише екскременти ли? Милена е препълнена от отвращение, както и много българи, към тези плъзгащи се спирохети, че може да ги нарича така, както намери за добре. Евфемизмите са за друго време и други хора.

  7. Българските политици ни обясняват, че са слаби, заплашени с Магнитски и нищо не могат да променят, едва ли не абсолютно нищо не зависи от тях.Това е сигурно и опит да оправдаят предателствата си спрямо народа и да им олекне на съвестта.Не им пречи обаче да се борят за власт и да получават тлъсти заплати и бонуси за гнусното си предателство и долния слугинаж. Който не може да се бори и да побеждава, да не се кандидатира за общественик.

  8. Милена, не ти ли прави впечатление цикличността на всеки 700 г. исляма да прави опити за превземане на европа?
    Това им е трети опит и този път по всичко изглежда ще е успешен, тъй като не разполагаме с Тервел.
    Дори клането в Москва потвърждава факта, че хазарската-британоварварска мафия ще хвърли всички сили за насъскването на православни срещу мюсюлмани. Може би се надяват, че само те гадовете ще оцелеят?

  9. Ех, Милена, Милена, благородна и наивна рицарке на печалния образ, тръгнала да се бори с вятърните мелници на непоправимото зло… Виж си хубаво какво представлява твоя български народ, дето го чакаш да прави бунтове, революции и въстания – нещо като да чакаш от умрял писмо. От това много долно, безумно просто, безпросветно, скотско, зло, адски завистливо, злобно и страхливо племе нищо недей да чакаш и очакваш! Племе от 98-99% уроди и дегенерати и само 1-2% свестни и читави. Долно българско племе с тотално повредена и дефектна ДНК, в чиято „ценностна система“ са само парите, келепиреца, далаверката, кражбата, лъжата, измамата, престъплението и всичко материално, за което се сети човек.“Ценностна система“, където парите са бог и икона. Хубаво гледай тука, пълна трагедия:
    https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kak-ste-dami-i-gospoda-kakvo-stana-s-vashiya-humanizam-kade-e-chovechnostta-vi/130102

    https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/yayca-i-pileshko-ot-ukrayna-i-rumaniya-se-prodavat-u-nas-s-bg-etiket/130096

    https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/reket-na-grobishtata-imalo-li-e-v-sofiya-nezakonna-targoviya-s-grobni-mesta-varhu-blizkite-na-pochinalite/129950

    • Ти някакво рекламно лице на сарсоидния сайт на лъжесвободата ли си?
      Гледам всеки ден, качваш линкове към сорсоидната повърня. Нормалните хора не сме 1-2%, а поне 10. Затова си заври „свободното“ слово в калната шпионка, щото на нас там не ни дават да пишем, камоли да пускаме рекламни линкове.

  10. Ти наистина си голяма трагедия! Трагедия плюс патология – патология от сферата и компетентността на психиатрията и психиатрите. Ако имаше поне половин мозъчна клетка, а не дори цяла една, щеше да ти „светне“ в кухата черепна кутия, че въпросните линкове са препечатки на svobodnoslovo.eu от други сайтове и медии. Без значение препечатки или не и чии са те, важното е какво е казано и написано в тези линкове по-горе. Ама у примитивни, безмозъчни по рождение, просто устроени микроорганизми като теб няма как да има мислене и мисловни процеси въобще – просто защото липсва мозък. При теб специално трагедията е огромна – наистина е огромна лична трагедия да живееш без мозък. Ти освен научен феномен си явно и в близки родствени отношения с медузите – те също като теб са едноклетъчни организми без мозък, и са оцелели до наши дни без мозък вече над 100 милиона години.
    Теб специално не са те блокирали само и единствено в svobodnoslovo.eu – теб те блокираха в почти цялото БГ Интернет пространство. Само тук в този сайт все още не са те блокирали, но за това никога не е късно. Блокираха те и в dir.bg u в afera.bg u в blitz.bg и къде ли още не – няма да ми стигне времето и мястото да опиша всички медии и сайтове, където те блокираха. Блокираха те не толкова поради това, че нямаш мозък и ръсиш само тъпизми и простотии, а защото си едно малко, ситно, дребно, злобно, озлобено от живота човече, което ръси и разпръсква само злоба и душевно зловоние. Затова те блокираха навсякъде! Трябва краката му да целуваш на господин Пею Благов, собственик на този сайт, че все още не те е блокирал и той!
    Ако имаше поне 2 мозъчни клетки, щеше да прочетеш поне единия линк горе – за гробарската мафия в днешна колониална България. Как изравят трупове на мъртъвци и ги ограбват – крадат златни халки, златни зъби и пръстени. Крадат и по-луксозните ковчези и ги препродават отново като нови, а мъртъвците ги заравят обратно в картонени ковчези.
    Но най-голямото уродство и гадост, е как изравят погребани жени и им остригват косите, за да ги шитнат после по фризьорските салони за направата на перуки!!! Варварство и кощунство, което и най-извратения и болен мозък трудно може да си го помисли!
    Ама всичко това е изключително сложна материя за твоята куха, лишена от мозък черепна кутия! Нещастник!

    • Брех, вече дразня и изкуствения интелект, който ме е виждал в сайтове дето не знаех че съществуват.
      Много добре нечовеко, радвам се че ти бъркам с пръст в задника.
      Продължавай да се набирай се като глист на буца с мозъчната си нищета, може пък да ме засегнеш и да взема да си прегризя вените, за кеф на твоя бог сорос, знае ли човек :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *