СТРЕЛЕЦЪТ Е ЛИКВИДИРАН

Мда. Отново е декември – и отново има атентат. Този път в университет. Нищо чудно. И досегашните бяха я в училище, я в дискотека. Там, където е пълно с млади хора. И виж ти, отново – „стрелецът е ликвидиран“. Искали са, но не са успели да го заловят. Май живи бяха заловени само двамата стрелци в Сърбия тая година.

Чудни са тия стрелби и стрелци – току някой превърти, въоръжи се (как, откъде) и хукне да стреля в училища, детски градини и пр. Само че повтарящото се време, действие и начин навеждат на въпроси, въпроси. 

Сега сигурно ще открият в компютъра на 24-годишния чешки студент Давид цял дневник – колко отдавна и подробно е планирал злодеянието си. Ще ахкаме и цъкаме в почуда какво чудовище е бил и как добре се е прикривал. Ясно, родители 1 и 2 са виновни – ето до какво води „синдромът на недостиг на внимание“ …

Фантазирам си, бе! Не беше ли така в предишните случаи?

А после пражани ще изкупят цветарските и детските магазини, за да положат китки и плюшени мечета пред Карловия Университет – в памет на жертвите. Това се превърна в мила традиция в цивилизования свят. Както и атентатите.

Преди време много се говореше за психотронно оръжие. Днес – ни дума по тоя въпрос. Но това е като афоризма за дявола – най-голямата му победа е да внуши на света, че дявол не съществува.

Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Така! Радвам се, че с такава точност прогнозирах какво ще започнат да ни внушават хибридните престъпници на гърба на „атентатора“ Давид – козел отпущения. Написах текста в 19.30, вчера, 21 декември. Изпратих го днес на скандално.нет в 9.00 и статията бе публикувана ок.10 ч. Не съм леля Ванга, просто досегашните случаи бяха почти идентични. И в 10.56 – 11ч. мисирите гърмяха, че били „намерени плановете“ на „атентатора“, които той публикувал в „руски телеграм канал“. Демек бил руски шпионин – „едва ли не“. Ресто, не струва.

  2. От евреите, с които животьт ме срещна, тези в България живели са естествени, интелигентни, говорят приказния ни стар български език мед, и активо интересува ги България, интерес с много любов. Европейските повече са нахални, арогантни, и феновете Фейнорд преди съскаха на Аякс, имитация на газ. Като помисля мулти култи Юръп как ще реагира недобре ми става

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *