Цялото Видео Интервю на Карбовски с Арестович Виж Тук! (С ВИДЕО)

Наричали са Арестович „човекът, който поддържа куража на украинците”, „най-умният човек в Украйна” и „най-умният враг на Русия“. Той е вече бивш съветник по националната сигурност при украинския президент. До неотдавна считан за един от най- влиятелните хора в хунтата на Зеленски. През 2023- година, бившият съветник на канцеларията на Зеленски обяви симптоматични неща: първо, че ще се кандидатира на изборите за президент, когато и да са те. И второ – че е бил принуден да напусне Украйна. Днес Арестович е избягал отвъд Океана и се опасява от отмъщение от страна на властите в Киев заради критиките си по техен адрес. Какво мисли сега за ситуацията в Украйна? Кой е виновен за войната? Какво се случва с Путин и Русия? И какви са прогнозите му – гледайте в интервюто по-долу, дадено специално за канала на Карбовски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Един наистина много умен украинец, на който руските корени личат и от космоса. Едно е необяснимо, как такива като него не разбраха вечната игра на англосаксонците да ги хвърлят в огъня на тази братоубийствена война за да съсипят Русия, как?

  2. Карбоски кан не здаде един неудобен въпрос? За паметниците, за бандеровците, за нзцистките символи, за запалените хора в Одеса, за 10 г. бомбандиране на Донец и Луганск и убитите 15 000 деца, за признанията на еркел и компания, че са излъгали и са дали възможност за подготовка на Украйна за война, за биолабораториите, от където дойде и чумата по прасетата. Според мен са му казали какво да пита и какво не. Дали са му списак със забранени теми. А Арестович е актьор и ще говори каквото му наредят, не е толкова умен, а е добър актьор. Покрай няколкото истини, ще се опитат да прокарат новия план.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *