Психотронно оръжие прави черна и бяла магия срещу 200 лева

кавга съседи1Психотронно оръжие, предлагано в Интернет вече  е хит в разрешаването на междусъседски и междуличностни  спорове.

С такова приспособление  само срещу 200 лева може да предизвикате главоболие, гадене, разстройство, та дори инфаркт или инсулт на съседа. Той веднага ще намали музиката, или ще спре да крещи на жена си, тъй като ще се почувства много зле.  За това доста съмнително, но и даващо ефект приспособление, алармираха неправителствени организации, които са посветили дейността си  на борбата с психотронните джаджи.

От изявление на българската такава организация алармираха, че са били подложени на подобна атака с оръжието, за да спрат да се борят срещу него.интернет свалки Вече около сто души от членовете на сдружението са били атакувани и са получили различни оплаквания – главоболие, сърцебиене, повръщане, виене на свят, задух и лекарите не са намерили физиологическа причина в организма им за получените симптоми. Членовете на организацията са сигурни, че са атакувани от свои недоброжелатели.

Според обявите в интернет джаджата може да предизвика негативни и позитивни усещания върху човека към когото се прилага. В зависимост от настройките на вълните, той може да изпадне в блаженство, в еуфория, да се почувства щастлив, но при друга настройка да стане мрачен, депресиран да има непрекъснати физически оплаквания и да се чувства като развалина.  Интересно е, че уредът се продава свободно, може да се купи и от деца, може да се ползва за всичко. Той действал с електрически импулси и честотни вълни. Български учени предпазливо казаха, че рекламираните машинки са на ръба на науката и на ръба на спекулацията  и у нас не са изследвани. За всеки случай те препоръчаха да не се купуват, особено от тези, които ще ги ползват да изпадат в екстаз и да сбъдват мечтите си чрез тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *