Разкритие: Ето как ГЕРБ Изядоха Парите на Пенсионерите! Виж Тук:

Уважаеми политици, като не можете да управлявате държава, а единственото, което умеете, е да крадете от залъка на полугладния и болен народ… Д-р Гилотен все пак е велик изобретател!
Пък скоро човека има и юбилей – 280 години от рождението му! Затова, не ни давайте повод за подобни празненства! Ако ни разбирате правилно! Skandalno.net Цялата статия прочети по-долу:

гласуванеБългария е без правителство.

България се тресе в невиждана досега криза! Не само политическа!

Управляващите са в цайтнот и до един показват скудоумие и импотентност! Пресъхнали са като 90 годишни старици и се въртят като пумпали в безсилието си отново да залъжат и яхнат народа.

Но дори при сегашната правителствена криза, вместо да помислят за този народ, те продължават да нищят тлъстите си комисиони и топли кресла!

А ако сте обърнали внимание, в протяжната ни и бременна с НИЩО 26 годишна прясна история, винаги когато политическата класа започне да се дави, се хваща за оръфаните дрехи на пенсионерите и… патриотизма!

И тъй като в момента национализма е неудобна тема – като парещ картоф, който никой не иска и не смее да поеме, на тепиха в политическата битка те извадиха пенсионерите.

И като се започна с едни обещания…

За близо седмица старите хора потънаха в мечти как ще взимат по 300 лева пенсия на калпак, как ще си оправят окъсаното дередже, как на трапезата им освен хляб и мляко, ще кацне и някоя бучка ГМО-сирене, (защото за истинско пак няма да им стигнат парите-б.а.) Как даже ще си купят лекарства, а при по-голяма пестеливост може и на зъболекар да отидат, за да скрият зеещите дупки в устата си…

издръжкаИ изведнъж от парламентарната трибуна закапа медена загриженост: „Ама, как живеят тези хора? Кой е позволил да тънат в мизерия? Как е възможно да съществуваш със 100 и по-малко евро на месец? И как си плащат въобще лекарствата и таксите за болници?

Немедлено да се отстрани тази вопиюща несправедливост!“, казаха развълнувано политиците.

„На най-бедните да се дадат по 300 лева, а и останалите пенсии да се увеличат!“, наредиха те.

Гавра!

Пълна гавра!

Ето защо:

бедни4Популистите – Патриоти на Каракачанов в крайна сметка съвсем умишлено не направиха правителство, за да реализират тези свои пенсионероугодни идеи. Но за сметка на това си спретнаха една хубава предизборна кампания и оставиха насълзените старчески очи да гледат с надежда към тях.

В лицемерния политически хор за повече социална справедливост писклив фалцет пусна и Бойко Борисов! Бай Х*й каза: „И аз искам българските пенсионери да живеят достойно, но ето, на – няма пари!“

Как да няма, бе, Борисов?

Нали изтегли 20 милиарда заеми?

Половината да си откраднал, все нещо е останало за пред цацаратурата и Сметната палата.

Нали вкара в бюджета и три милиарда от контрабанда?

Нали икономиката ни уж отлепила от дъното? А ако те слушаме – скоро даже и ще хвръкне!

Пари има, но са в черните каси на ГЕРБ и ще ти трябват за избори! Нали?!

И след толкова политически вопли и състрадание по дереджето старческо, в крайна сметка вчера политиците гласуваха минималната пенсия да се увеличи на цели… 165 лева! А останалите ниски пенсии от първи юли да бъдат индексирани с 4 лева и 50 стотинки.

Гласуваха го същите, които довчера ронеха крокодилски сълзи за гладните старци. И си измиха ръцете!

бедни3Обаче ГЕРБ, РБ, ПФ и всички останали десни идиоти този път си направиха криво сметката! Бедните и оръфани пенсионери, с които те се изгавриха и за пореден път хвърлиха на бунището, всъщност са нашите майки и бащи! А по съвместителство – и техни избиратели!

Сещате ли се накъде бия? И с деменция, и със склероза да са – такава гавра се помни!

И като ми ти се затътрят с патерици, с бастуни и инвалидни колички… към урните през март!

В обезлюдена и застаряваща България 3 млн. пенсионери решават вота! И на практика решават всичко.

Та, знайте, че отминалите президентски избори бяха само загрявка: Първо действие от ГЕРБерската трагедия, чийто финал ще е през март!

Защото не може в Албания и Македония пенсиите да са двойно по-високи.

Не може силно редуцираните във фалирала Гърция пенсии да са вече само… 5 пъти по-големи от българските!

Не може да оставиш хората, работили по 40 години за тази държава, накрая да нямат пари дори за ковчези!

Това е изродско!

Като няма пари, покажете поне малко уважение. И направете депутатската заплата колкото една пенсия!

Режете всякакви командировъчни, бонуси и целият останал излишен и нагъл лукс, в който плува властта ви, разпродавайки на безценица изграденото от тези хора през социализма!

И спрете с това идиотски нагло лицемерие, защото не само старите хора ще ви накажат.

И Децата им ще ви накажат!

А също и внуците им!

Като не можете да управлявате държава, а единственото, което умеете е да крадете от залъка на полугладния и болен народ… Д-р Гилотен все пак е велик изобретател!

Пък скоро човека има и юбилей – 280 години от рождението му! Така че, драги политици, не ни давайте повод за подобни празненства! Ако ни разбирате правилно! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. НАЙ МАЛКО 100 ПЪТИ СЪМ КАЗВАЛ // ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ А ТЕ НА 100 % НЕСА ДОВОЛНИ ОТ ТОВА КОЛКО ПОЛУЧАВАТ ЗАРАДИ ТИЯ ИЗРОДИ В НС КОИТО ИЗЯЖДАТ ПО -ВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА НИ ПЕНСИИ ЗА ТЯХНИ ОБЛАГИ излезте игласувайте с НЕЕЕЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ИЗРОДЯГИТЕ ОТ герб !!! МНОГО Е ТЪЖНО ЧЕ ХЕМ ВИЖДАТЕ ХЕМ НЕ ВИЖДАТЕ КАКВО СТАВА И КАК ПРОДЪЛЖАВА И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СЕ ЧУДИТЕ КОЙ ПЪТ ДА ХВАНИТЕ !!!!! ГЕРБЕРИТЕ НЕ ДАВАТ !! ПАТРИОТИТЕ ЛЪЖАТ И МАЖАТ САМ И САМО… Р.Ф НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ КОГО ДА ОБЛИЖАТ ДПС ИСКА ДА НИ ПОТУРЧИ БСП ВСЕ ОБЕЩАВА НО ДА ЛИ ЩЕ ПОЧНЕ ДА ДАВА ??ВЪРНЕТЕ СЕ С МИСЪЛТА СИН НАЗАД В ГОДИНИТЕ И СИ СПОМНЕТЕ ПРИ КОГО НАЙ -ДОБРЕ СТЕ БИЛИ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ОТНОВО ОТ НАС ДА ЗАВИСИ //ПЕНСИОНЕРИТЕ // ДА СИ ОПРАВИМ ЖИВОТА ОТНОВО КАКЪВТО БЕШЕ

  2. Изроди безподобни! Не се ли страхувате, че има едно висше наказание, което няма да избегнете никога!

  3. Как няма да си правят каквото си искат.Никой не казва колко хора имат право на глас.Печатат по 8500000бюлетини/Марин Райков-8340000/ все едно,че ние сме 10 000 000. Да ама не. Ние не сме по- вече от 6-6.5 мил.А колко сме избирателите оставям математика професор КОНСТАНГИНОВ да смята.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *