От Ревност! Мъжът на Джена Скочи да бие Фен! Виж Тук:

Джена сватбяСъпругът на Джена се оказа истински цербер и Отело едновременно!

Срамна сцена се разигра тази събота в популярен столичен клуб, където едрогърдата певачка имаше участие, а на служебната маса в полумрака неизменно седял и дебнел ревнивият й млад мъж. Всичко вървяло мирно и по сценарий, до момента, в който докато Джена и чисто новият й съпруг не тръгнали да си ходят..

На излизане от заведението един от големите фенове на певицата я помолил да си направи с нея селфи за спомен. На пръв поглед невинната и симпатична молба обаче отприщила неочакван гняв у Атанас Стоев. Малкият Канар блъснал настрани младежа, засипал го с обиди и даже му изкрещял в лицето никога повече да не се приближава до жена му, защото ще си изпати. Две момичета чакали отстрани също за снимка с любимата си изпълнителка. Но като видели вбесения мъж, веднага се скрили в заведението.

След грозната случка Джена и Канара най-безцеремонно минали с вирнати носове край феновете, качили се в колата и отпрашили с мръсна газ.

ДженаОткакто Джена стана булка на Атанас, той непрекъснато се мъкне като бодигард подире й, а феновете на певицата твърдят, че се е променила и е станала надута и високомерна. Дори не се опитвала да се усмихне на строилите се да я изпратят пред вратата меломани, движела се като принцеса, а Малкия Канар вървял неизменно до нея и ревниво пазел никой да не се доближава до жена му. Понякога лицето му се изкривявало от ревност, ако групичка младежи скандирали името й, или подвиквали след нея, разказват вече бивши почитатели на Джена.

Засега никой не може да разбере неадекватното поведение на новобрачните. Приходите и славата в този жанр зависят основно от любовта на феновете. Ако се отнасяш зле с тях, те те отсвирват и бързо-бързо си намират друг кумир.

„Възможно е Наско да пази нероденото си дете, но след като Джена е бременна, никой не я кара да се кълчи по клубовете. Може да си стои у дома и да плете терлички например“, коментират с горчивина почитателите й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/yUUII5MYg2k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *