Оперираха тумор на Маги Желязкова

Маги ЖелПроблем с щитовидната жлеза е причина за подуването на лицето на Маги Желязкова.

Зрителите я виждат почти всяка сутрин в предаването „На кафе“ и се чудят на какво се дължи промяната й и мнозина си мислят, че просто е напълняла.

 Коментиращата сутрин участниците във „ВИП Брадър“ и изцепките им Маги буквално е станала с глава като  футболна топка  и дори майсторският грим не може да скрие метаморфозата й.

Здравословните неволи на смуглата хубавица започнали в началото на лятото, когато на случаен  преглед лекарите  установили, че тя има сериозно нарушение на функцията на щитовидната жлеза. След преглед с ехограф били открити няколко доброкачествени тумора в жлезата на Маги.

За да избегнат усложнения или преминаването им в ракова дегенерация, на манекенката  била препоръчана незабавна оперативна намеса. За щастие интервенцията  намеса преминала бързо и успешно. Последствията обаче депресирали Маги, която е доста суетна , не харесвала белезите от скалпела по шията си. Освен това тя пиела и лекарства, които задържали течности в организма и я правели да изглежда като плондер.

Бившата брадърка не крие, че проблемите й с щитовидната жлеза започнали малко след скандалите и доста  трудната й раздяла със съпруга й Боби Манекена, с когото години наред живееше на ръба на силите си и вечно напрежение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9hNIJeVNFac

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *