Ужас! Бившият на Маги Желязкова я ползвал за Боксова Круша! Виж Тук:

magi_manekenaНосителката на титлата „Мисис България“ 2003 Маги  Желязкова най-после призна, че раздялата със съпруга й  Борислав Желязков, известен повече като  Боби Манекена била по много сериозна причина – той непрекъснато я тормозел и й посягал.

След дълго мълчание тя най-после призна срамната истина и униженията, на които е била подложена. За да изчисти всичките си спомени от Манекена, тя ще се раздели и с фамилията му, след като се омъжи за сегашния си годеник Георги Сидеров.

Проблемите в семейството на Маги започнали преди цели осем години.

Тогава тя за пръв пръв път се изнесла от семейния си дом и се опитала да започне начисто.

„Не издържах, защото той се държеше отвратително с мен. Вдигаше ми скандали, крещеше ми, налиташе на бой.  Тогава се почувствах толкова унизена, че реших никога повече да не го виждам. Исках да съм щастлива и спокойна. И си тръгнах с категоричната нагласа никога да не се виждам повече с този човек. През годините на нашия брак той се превърна в нещо, което нямаше нищо общо с мъжа, за когото някога се бях омъжила и когото обичах.

Цяла година миската живяла разделена с Борислав и сама гледала сина им.

Минало известно време и Боби подновил атаките към Маги. Взел да си посипва главата с пепел, падал пред нея на колене и я молел да се съберат. Докато в един момент Маги не се разнежила… и в крайна сметка му простила.

В началото живели добре- той потискал изблиците си на гняв и агресия. Даже се замислили за второ дете. Обаче след време агресивният Манекен върнал старите си навици – пак станал деспотичен и изключително арогантен, като не пропускал възможност да я тормози психически.

Двамата се развели още през 2014 година след 13 години брак. Но незнайно защо останали да живеят заедно. Той не искал да я пусне да си ходи. Палачите трудно се разделят с жертвите си! И едва преди година и половина Маги успяла наистина да избяга и да се спаси от токсичната прегръдка на красавецът-бияч!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *