Шок! Чисто голи пътнички атакуваха шашнат шофьор на автобус

бразДве  жени по евино облекло се метнаха  в бразилски автобус, изпълняващ вътрешен курс и буквално панираха шофьора, съобщи бразилската телевизия.

Те седнали на седалката до него и започнали да му отправят интимни предложения да ги поопипа и нещо по-така. Като придружавали поканите си с луд кикот и безсрамно чекнене.  Голяма част от пътниците също били шокирани, но един от тях не издържал на невижданата гледка и я заснел с мобилния си телефон, след което веднага качил клипа в интернет.

Изплашеният шофьор все пак успял да се съвземе от изненадата и се обадил на компанията си за странната ситуация, в която изпаднал. Оттам извикали полиция и униформените спрели автобуса след няколко километра и свалили голите пътнички.

Те не оказали съпротива, но до последно изпращали целувки на шофьора и пътниците, а едната се опитала да съблазни и полицай.
Палавниците веднага били  отведени в близкия участък, където били разпитани. Подозрението на ченгетата било,  че са са се надрусали яко,  преди да се качат голи в автобуса.

Според бразилските закони те са извършили няколко престъпления – неморално поведение на публично място, създаване на предпоставка за пътно-транспортно произшествие и употреба на на наркотици.
Съдът ще решава тепърва какво да бъде наказанието им.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/CQn2MkUhO9o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. БАИ СТАВРИ НЯМА ЛИ ТАКЪВ КЪСМЕТ.ПА МАКЪР ПАЛАВНИЧКИТЕ ДА СА БЪЛГАРКИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *