Изненада! Георги Христов крие цели две незаконни деца!

георги христовГеорги Христов внезапно се оказа  баща на две деца, едно от които доста голямо и даже вече  навършило пълнолетие.

Известният изпълнител незнайно по каква причина пази в дълбока  тайна факта, че е татко и навсякъде минава за заклет бездетен ергени. Дори любопитните медии не успяха да надушат втория му живот, този, който не е за пред камерите. Преди две години тръгна мълва, че Георги Христов крие незаконно дете, но той не потвърди, а никой не подозираше, че децата са две.

За първи път Георги Христов реши да свали маската и да говори открито в интервю за тайния си живот. Интервюто ще бъде излъчено тази вечер, а той най-после признава, че е баща и има син.

Доста убедително той разчепква думата незаконен син и е твърдо против нея. Аз това дете съм го признал. То си има родители и съответно няма как да е незаконно. Това, че не е популярен пред публиката, не го прави различен от другите момчета. Просто живее по-спокойно извън прожекторите.

След това певецът хвърля бомбата, че няма само едно дете, а те са две. Не става ясно от една майка ли са, или от различни. Да, като всички хора съм. Имам деца, имам за кого да се грижа. Това е мой проблем, личният ми живот и не желая да го коментирам. За публиката аз съм певец и тя би трябвало да се интересува само от изкуството ми.

От доста време се гадае и за сек*уалната ориентация на Христов.  Според слуховете,  той  поддържа интимни връзки с жени и с мъже. Преди години е имал и страстна любов  с Нели Рангелова, която обаче бързо приключила.

https://youtu.be/0lEzvCH4J9w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *