Шокиращо признание! Бившият на адреналинката Яна: Тя ме биеше!

Яна адраналинкаНе знам къде е детенцето ми! Искам да видя Емил и да го прегърна, искам  да се грижа за него и ще се боря докрай за правата, които имам по закон  над сина си!
Яна не си вдига телефона, като ми види номера, крие се и не ми разрешава да се срещна с рожбата си, да я опозная, да я поглезя, да й бъда баща.
Това твърди  бившият мъж на култовата адреналинка от „Господари на ефира“ Яна Христова – Ивайло Леков. Дамата се  прочу както със завидните си  танцувални умения, така и с порноклипове, пуснати в социалната мрежа  от анонимен  „доброжелател“.
Леков обаче отрича да има пръст в цялата помия, която залива бившата му. „В момента  Яна Христова нарушава подписано лично от самата нея споразумение в съда, според което имам право да виждам сина си Емил в определени дни от месеца. Изпратени й бяха даже няколко нотариални покани да доведе детето  в уреден ден и час, но тя не се появи  и категорично отказва да ме срещне със собственото ми дете, оплаква се Ивайло.
Той развенча и други слухове. Никога не съм й посягал, категоричен е той. Истината е, че тя ми се е нахвърляла с юмруци в моменти на ярост. След поредния ни скандал даже си извадих медицинско, беше ме издрала. Яна става агресивна, когато изгуби контрол. Способна е на всичко – обиди, закани, клетви и мръсни  думи, които не мога да цитирам, защото ми е неудобно. Обиждала е много грозно даже и  майка ми.

Но Яна не ме вълнува вече. Боли ме единствено за детето. Нито знам къде е, нито как е“. А кой пуска видеата не зная. Жалко за Емо, който рано или късно ще види какви ги е вършила майка му по чуждите квартири, въздиша изоставеният бизнесмен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Баси мухльото! Биела го! И си признава. Мълчи поне да не се излагаш!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *