Никол Станкулова ослепява от суета?

Никол и ТеодорСиноптичката Никол Станкулова имала сериозно късогледство, не можела да чете надписи отдалеч и от ден на ден виждала буквите  все по-размазани, пише столичен ежедневник.

Според публикацията  тя е доста уплашена и даже ужасена заради проблемите си, но не слагала очила, защото не се харесвала с тях. Смятала, че ще я загрозят и ще й сринат имиджа на красавица.

Станкулова обаче побърза да  отрече информацията: “ Това са си чисти глупости!“ – изригна тя. Истината била, че тя е вярно, че има очила, обаче били  с много малък диоптър, който всъщност изобщо  не се е променял, откакто открили късогледството на Никол, когато тя е била още в 6-и клас.

“По принцип ходя с лещи и така виждам нормално. Скоро се появих по телевизията с очила и най- вероятно това е причината да се появи тази информация  в жълтия вестник”, категорична е синоптичката.

Според офталмолози обаче късогледството винаги расте по време на пубертета и вероятността да останеш с един и същи диоптър от 6-ти клас и той да не се промени, е минимална.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *