Шок! Бащата на Кали бил циганин

Кали грознаПроизходът на Кали не е много чист и затова тя рядко говори за него.

Единственото, което сподели е, че баща й ги изоставил много рано, тя израстла като сираче, не го била виждала, нето чувала, а той й се обадил чак когато се разболял от рак.

Изпълнителката всъщност  била джуревка и точно  на това се дължал певческият й талант. Самата Галина , обаче, отказва да коментира  точно какъв е произходът й и бързо  отминава темата или говори  със заобиколки.

Още при влизането на устатата майка на Людмила Захажаева, рускинята  попита Кали направо в очите  дали е циганка. Кали я  погледна почти втрещено и смотолеви, че кръвта й не е много чиста и посочи някакви сръбски жилки, без да обясни откъде идват те и какви са.

Това, която певицата  отлично знаела и криела е, че баща й има ново семейство с голяма челяд, но никога не пожелала да се запознае с братята и сестрите си. Тя буквално игнорирала и него и родата си от негова страна, защото не искала да има нищо общо с тях и феновете й да разберат какъв й е произхода.

Дори когато баща й поискал пари за лечение, тя му ги дала тайно и на никого не споделила, че той е болен от коварната болест. Колежките й пък даже не разбрали, когато той починал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/s61mOfw7oLQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *