Наглеци откраднаха джипа и микрофона на Милко Калайджиев

МилМилко Калайджиев стана поредната жертва на нагли апаши. 

Мустакатият певец отседнал при роднини  в София, за да свърши някоя друга работа и да попее в няколко чалготеки, където го били поканили. След последното си участие той се събудил към 10 часа и излязъл на терасата да вдиша малко въздух и да се попротегне. И в този миг – о, ужас! Колата му била изчезнала от паркинга.

„Изпаднах направо в шок. Предишната вечер бях на участие и се прибрах доста късно, направо призори. Паркирах си, където винаги си спирам, качих се в апартамента и заспах. Явно още на изгрев слънце съм се разделил  с джипа, който толкова много обичах“, споделя жално Калайджиев.

Той веднага хукнал да се жали в полицията, недоумявайки как са му е откраднали скъпия джип, който е застрахован, има аларма и е вързан с какви ли не охранителни мерки.

Според ченгетата автоджамбазите са срязали малко парче от задната врата, което пък открива достъп до компютъра на автомобила. Тя  са прекъснало няколко жички и  са елиминирали алармата и централното заключване, след това запалили колата и изчезнали.

Милко в момента е направо белен. Не е тайна, че за голяма част от фолк изпълнителите колата не обикновено превозно средство, а и част от дома им, тъй като те постоянно пътуват. В джипа си Калайджиев, държал скъпарски костюми за участия, както и цялата си техника, която струва над 50 000 лева.

Всичко друго  ще прежаля само микрофона не. Той ми е най-ценен. Моля крадците да  го изпратят до Свиленград направо до пощата, там всички ме знаят и ще ми го дадат, моли се горещо певецът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *