Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Подпалиха имоти на Милко Калайджиев за 200 бона!

Пламъци погълнаха 200 000 лв на Милко Калайджиев

Милко Калайджиев

Милко Калайджиев

Милко Калайджиев понесе огромни щети в размер на около 200 000 лева, след като около родния му Свиленград се развилня истински огнен ад. За последните 24 часа в района изгоряха повече от 20 000 дка гори, сред които попадат и парцели собственост на музиканта.

Въпреки неуморните усилия на огнеборците, помощ от строителите на автомагистрала „Тракия”, военните, земеделски стопани и митничари от „Гранична полиция”, пожарът бе овладян след цяло едно денонощие с общи усилия. През това време огнената стихия предизвика щети в общ размер за милиони. За щастие професионалната намеса на пожарникарите предотврати превръщането на инцидента в драма, тъй като малко оставаше да бъде изпепелено село Равна гора. Огънят е спрян на по – малко от 50 метра от първата къща.

пожар в свиленград

пожар в Свиленград унищожи 20 000 дка гора

Наш кореспондент от Свиленград предаде, че Милко Калайджиев отказва всякакъв коментар по случая. Любимецът на народа обаче е видимо посърнал, а настроението му е паднало под кота нула. Не иска да говори дори и по любимата си тема за своите синове, които наскоро го зарадваха издържайки успешно изпитите за прием в елитна гимназия. Не е ясно дали горите на Милко са застраховани срещу природни бедствия.

Много пъти Милко Калайджиев е разкривал, че парите си получава с къртовски земеделски труд и търговия. Отглежда лозя и други земеделски култури, като умело реализира реколтата на пазара. „Музиката е само за удоволствие, тя ме крепи в живота. Но от нея пари у нас не се правят”, казва певецът.

На Милко Калайджиев сега не му е до песни, но все пак: 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *