Магия Разрушила Любовта на Надя от „Елит“ и Андрей Арнаудов! Виж Тук:

Надя и АндрейЦелият живот на  Надя от „Елит“ е низ от разтърсващи жестоки драми, разказаха нейни приятелки.

Два месеца преди да влезе в Къщата на „ВИП Брадър“, любимият мъж умира в ръцете й от аневризъм . Красавицата тотално се скапва, отслабва драстично, на път е да хване анорексия и животът й губи смисъл. В предаването все пак тя успя да дойде на себе си и поне да започне да яде. С което успокои продуцентите, които силно се притесняваха от визията й на самоходен скелет, а изказвали и опасения, че може съвсем да рухне в Къщата. Но останалите ВИП-съквартиранти й помогнаха да си върне самочувствието и отново да започне да се храни.  

Проблемите на бившата тв. водеща обаче са от години. Всички знаят, че тя беше приятелка на продуцента Андрей Арнаудов и двамата даже се готвеха да се женят, когато внезапно започнаха да се карат, а Андрей се пропи и я заряза. Оказа се обаче, че никой от двама им нямал вина за раздялата, а причината била прозаична – магия, направена от нейна зложелателка.

Надя се решила на крайна стъпка и отишла при ясновидка, за да пита защо връзката й с Андрей така е зациклила.

Оракулката я посъветвала да потърси в спалнята си някакъв необичаен предмет и Надя се втурнала да дири улики. За свой ужас тя действително намерила под матрака в спалнята камък, който бил поставен там, за да я раздели с Андрей. Мерзък ходжа специално бил прочел върху камъка заклинания за раздяла. Но ясновидката успяла да развали мръсната магия само с няколко сеанса. И какво се оказало в крайна сметка: Камъкът бил поставен от чистачката на влюбената двойка по поръчка на светска дама, влюбена в Андрей.

Надя рев приятелЗа въпросната магия спомена в свое тв. интервю и самия Андрей преди време! След самоотвержената битка на оракулката с омагьосания камък, Надя и Андрей отново се събрали… но за кратко! Очевидно, защото негативните емоции все още били останали и в двама им! А от тях спасение няма! По тая причина последвала скоропостижна втора раздяла. Която се оказала фатална и последна!

След Надя, все още омагьосания Андрей дълго прехвърча от жена на жена. Докато не се залюби с Бориса Тютюнджиева в предаването „Къртицата“.

Надя също си намери нова любов. Но мъжът се оказал пристрастен към забранените вещества и алкохола. И след поредния як опиатен купон починал.

Междувременно Бориса заряза опиянчения и двойно урочасан, иначе талантлив продуцент Андрей! И сега разделените от коварната магия Надя и Андрей отново са свободни… Но самотни!

Дали ще се съберат отново напук на злата чистачка-магьосница? В момента Надя е доста изтерзана и сигурно това няма да се случи скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *