Ирена Милянкова ражда шесто дете и бяга в Гърция!

Милянкова и НиколаИрена Милянкова иска да роди второ дете на половинката си Никола Чолаков.

Приятелят на манекенката подкрепил идеята й да увеличат с още един член и без това голямото си семейство. За брокера на недвижими имоти нямало проблем да осигури прехраната за още едно гърло, което ще е шесто поред дете за Ирена.

Милянкова роди четири деца на бившия си съпруг Росен Чолов – Чолата, който още се намира в затвора по обвинения в сводничество. Манекенката и ъндърграунд боса се разведоха преди две- три години. А не след дълго красавицата разкри връзката си с брокера на недвижими имоти Никола.

Въпреки че и двамата имат деца от предвишните си партньори, решиха да си направят и свой общ наследник. Ирена роди през април дъщеря им Виктория.

Милянкова и Чолакол обаче вече се готвят и за второто си общо дете, което ще е шесто подред за красавицата от „Под прикритие“.

Появата на малката Виктория така сплотила всички около себе си, че многодетната двойка най- после се превърнала в истинско семейство.

По- големите деца на Ирена и Никола се втурнали да обгрижват новото бебе, весела глъчка и игри огласят дома им. Грижите около малката Виктория накарали по- големите да се почувстват като братя и сестри.

Мъжът на Ирена Милянкова пък се надява да успее да осигури стабилен дом за голямото семейство в Гърция, където е работил цели 17 години.

Никола планира да се преместят в южната ни съседка, ако бизнесъм му потръгне там. Но каквото и да стане в бъдеще, важното е, че семейството лека- полека се увеличава и всички заедно се чувстват щастливи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *