Емануела Кръсти Сина си! Таткото пропусна да дойде! + Много СНИМКИ от Кръщенето! Виж тук:

Емануела кръщенеНавръх Димитровден на скромна церемония Фолкпевицата Емануела е кръстила сина си Димитър!, научи Skandalno.net. На събитието липсвал бащата на момченцето  – милионерският наследник Димитър Динев, който явно е предпочел да отпразнува имения си ден с приятели.

Светото кръщение е извършено на 26 октомври – навръх Димитровден в манастира „Св. Мина“ край София, докато Емануела де юре още беше в къщата на ВИП Брадър. Но близо месец церемонията бе пазена в тайна. Причината е, че излизането й от Къщата щеше да повдигне много въпроси у зрителите, които щяха да се усъмнят в честността на играта. Така или иначе, по договор певицата излизаше два пъти седмично за участия и снабдяваше с цигари някои от наказаните съквартиранти. Но един семейно-религиозен празник, отразен в снимки и видеа, щеше да дойде в повече на аудиторията.

„Избрах Димитровден, защото синът ми се казва Димитър и за мен това е най-подходящият ден да го въведем в Христовата вяра. Силно вярвам, че има сила, която ни пази и  че всеки има своя съдба! Затова се надявам  да орисаме Митко с нещо хубаво, което да го съпътства в живота“, каза щастливата мама Емануела.

„Винаги моята молитва е синът ми да е най-вече здрав, пътят му да бъде благословен и да прави това, което иска и което му се отдава.

Детето, което на 11 януари ще навърши две годинки, показало, че е много кротко и възпитано, усмихвало се в прегръдките на мама, а най-много го омагьосали  запалените свещи, в които буквално залепило погледа си. На тържеството присъствали само най-близките хора на певицата и то се състояло в тесен  семеен кръг.

Малкият Митко е наследил прекрасните зелени очи на майка си и отсега си личи, че ще е красиво дете, а като бонус и много послушно.

След кръщенето, Емануела се върнала в Къщата и занесла скромна почерпка на съквартирантите. От продукцията й разрешили да внесе храна и да отпразнува събитието, но не го излъчили пред зрителите, за да не повлияят на вота.

На финала на риалитито  певицата се класира в челната тройка, като получи бронзовия медал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *