Маги Желязкова Скочи на Бившия си Мъж във ФБ: ТИ СИ АГРЕСИВЕН И ЖАЛЪК, защото не можеш да ме забравиш! Виж Тук:

Маги ЖелязковаМаги Желязкова напомни за себе си по доста странен начин.

Тя внезапно написа в профила си във Фейсбук гневно съобщение, възмутена от сипещи се по неин адрес клюки от страна на близък човек.

„Знам, че винаги съм била трудно заличима…. и това много те вбесява. Ето и сега пак ме забавляваш с безсилието си, защото клюките са израз на безпомощност. В живота е така – щастието на другия буди агресия и жалко поведение! Говори си, не ми пречиш….

Аз не ползвам оръжието на жълтата преса… Но само ще ти кажа, че ако бях слаба и безлична, всички щяха да ме забравят досега, включително и ти!“.

Маги е отправила гневния си пост безадресно, но всички подозират, че хапе бившия си съпруг Боби Манекена. Най-вероятно бившият съпруг на хубавицата е дал интервю за някоя жълта медия, където я е „нахранил“ порядъчно. И именно по тая причина Маги сега беснее.

Припомняме, че тя имаше дълъг брак с Боби, по време на който лудо го ревнуваше и публично му правеше всякакви жалки сцени, а той пък й слагаше рога с манекенки.

Накрая тя го заряза и намери любовта в по-кротък бизнесмен. В същото време обаче бутикът й за маркови облекла фалира и нищо чудно някой да е злорадствал по този повод.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/9hNIJeVNFac

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *