Невероятно! Маги Желязкова изнесе лекция против силикона

0

Маги грознаИрина Тенчева и Маги Желязкова изнесоха неочаквана лекция против изкуствените добавки в женското тяло.

Ирина, вероятно да засили вниманието върху себе си каза, че всички я намирали за доста променена и много я питали дали не си е направила изкуствена операция.

 Тв водещата побърза да съобщи, че приема тези думи  като комплимент, защото е прекарала добро и пълноценно лято, но  не е променяла  външността си чрез чужда намеса, а всичко по нея е от природата. Тя заяви, че не би понесла екстеншъни на косата, силиконови гърди или изкуствени  мигли, а за пластична хирургия не иска и да чуе. Всъщност много жени са като нея,но те  не осъждала  дамите, които са се изкушили и са нанесли къде малки, къде по-големи, къде кошмарни  поправки по себе си.

Всеки сам избира живота си, а вече и външността си, каза тя.

Маги Желязкова изненадващо също се обяви за яростна противничка на измамните прелести. Това е доста учудващо, тъй като преди време тя напомпа бюста си и често  опъваше лицето си с хиалуронови инжекции, но явно нещо в мирогледа й се е променило.

Само преди година тя съветваше в брадъра Пенка как да удължи косата си, показваше й, че нейната е удължена и се хвалеше със силикона си. Как е станала такава голяма пуританка без да махне силикона.

Тя дори сподели в социалните мрежи клип, който предупреждавал  какви опасности грозят жените, които искат да променят визията си. Тогава защо променя своята, недоумяват зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *