Виж как ГЕРБ мачка!!!

гробМоже би, част от вас ще разкритикуват, това, което ще напишем отдолу. Да, може би сега, точно преди изборите, не е момент да критикуваме, която и да е партия, за да не се сметне като пропаганда, но пък това, което ще ви кажем, не е просто някоя недомлъвка. Става на въпрос за едно скандално безобразие, което трябва да спре. Вие трябва да разберете как ГЕРБ действат и на какво са готови безскрупулните и жадни за власт политици. Тази статия не цели да пренасочи вашия глас към друга партия, а просто да ви накара да мислите с главите си, когато пускате бюлетината в урната на 5-и октомври.

Абсурдите в страната са наистина много. Всеки един от вас става свидетел на всичко, което се случва около него в България. Постоянно се случват скандали, безумия и никой не позволява на хората да правят бизнес. Сега ще ви разкажем историята на един човек, който се е опитал да направи точно това – да гради и да припечелва пари. Да, ама не. Той веднага попада под ударите на ГЕРБ и на властта като цяло, а от там измъкване няма, дори да имаш неоспорими доказателства за кощунствата.

Всеки един човек, който живее в столицата, може би е чувал за сградата Драгалевци, която от 6 години просто събира прах и задържа пари. Причината това да е така, са далавери за източване на средства посредством две фирми. Тези фирми са „Армстройинвест“ ЕООД и „Хуфу“ ЕООД. Те са близки до родната политическа реалност. Човекът, който е инвестирал в проекта „Сграда Драгалевци“ се казва Симеон Даскалов. Той искал да издигне сграда, която после да разпродаде на жилища. Всичко изглежда много хубаво и обещаващо в бума на имотите, но в нашата България е трудно човек да инвестира и да печели, защото прокажената политика и корупцията дебнат навсякъде. Най-ужасяващото е, че гробпроблемът, който властите лансират, може да бъде решен за няколко минути, стига да има желание за това. Жалко е как тези минути се превръщат не в часове, а в години, заради интересите на властимащите. Това е недопустимо в една европейска страна! Нещата трябва да се протакат докато всички доказателства за измамата изчезнат от лицето на земята. Държавата и в частност ГЕРБ, искат да откажат инвеститора Даскалов, като го омаломощят – той не трябва да се бори с машината на политиката.

Симеон Даскалов се е обръщал за помощ към много радио станции, вестници, телевизии, списания, интернет агенции и прочие. Разбира се, никой не му протяга ръка, особено щом стане ясно, че в работата са намесени политици. Всички играят по тяхната свирка, за да има малко пари горница за тях. Никой не пожела да бъде обективен и да помогне за разгласяването на този ГЕРБАДЖИЙСКИ ЦИРК! На проблемите трябва да се дава гласност, защото иначе, решение на тях няма да има и подлите политици никога няма да спрат да се налапват с власт и с пари.

Хубавото обаче е, че ние като независима интернет медия, не се притесняваме от политиците – точно обратното. Ние искаме да изобличим всеки един неверник на народа, всеки един предател, подкупен наглец и всеки, който действа против интересите на България. Ние решихме да отразим случая на Симеон Даскалов, макар и да е малко предизборно време. Да се надяваме, че това ще повлияе за решаването на абсурдния проблем и то в по-кратки срокове. Тук е момента да напомним на замесените, че ако няма развитие по въпроса, засегнатата страна ще се обърне към международния съд. Това би довело само до глоби заради липсата на компетентност в редиците на властта. Защо трябва да се стига до това?
Да се върнем към сграда Драгалевци и към гореспоменатите фирми. Може би се чудите какъв е проблемът с „Хуфу“ и „Армстройинвест“. Освен черната репутация, която притежават от много време насам, тези фирми са политически обвързани с една партия. „Хуфу“ ЕООД е една от приближените фирми, които изпълняват държавни поръчки от високо значение, само сериозни проекти. Оказва се обаче, че фирмата вместо да се концентрира върху качествените строителни работи, източва милиони левове като фалшифицира документи, злоупотребява с влаганите материали и прочие. Симеон Даскалов е попаднал на реални доказателства за това и съответно ги е представил на компетентните органи, но разбира се – безрезултатно.

Втората компания разполага с функцията на надзорник и на принципа на военния министър. Няма значение в чии ръце е властта, в коя партия и така нататък. Тук трябва да стане място, че дори да споменаваме името на една партия по-често, то в далаверата са забъркани и редица други партии. Всички тези лица са пряко засегнати от пиперливата уста на Симеон Даскалов и това е причината, той да не може да продължи с работата си по сграда Драгалевци. Тя не е построена и към днешна дата. Даскалов влага при в проекта, още през 2008 година. Срокът, който е бил поставен за завършването на строежа е по-малко от година – 300 дни. От тогава насам обаче са минали над 6 пъти по толкова и за какво? Сами можете да си отговорите на въпроса. Инвеститорът в сградата е загубил няколко стотин хиляди лева и продължава да губи пари. Лошото е, че той трудно ще ги получи обратно, ако това продължава така.

Симеон Даскалов се натъква на най-големите си неприятности, когато започва да ходи по неволята, за да търси своите права. Административните и съдебните власти му обръщат гръб. Нито една жалба до прокурор, следствие или агенция, не е дала резултат. Получава се точно обратното на това, проблемът да се реши. Срещу Даскалов започва да се появява огромен натиск, който е умишлен. Срещу него се водят 5 дела, като в 3 от тях той е с мярка за неотклонение от тип „парична гаранция“. Има и издадена заповед за принудително задържане, която цели да изкара Даскалов като психично недобре.

Получава се така, че минават почти 30 месеца, а прокурорите така и не намират нужното време, за да разгледат проблемите на Даскалов. Той се преориентира и написва отворено писмо, не до кой да е, ами до самият Бойко Борисов, лидер на партия ГЕРБ. Писмото е изпратено до централата на партията, както и до лидерът посредством социалната мрежа Фейсбук. Борисов отговаря точно с няколко думи, които са доста озадачаващи: „Ще проверя“. Проверката така и не идва.

В развоят на събитията се оказва, че не само проблемите на Симеон Даскалов не спират, но и се увеличават. Цялата държава се опитва да му запуши устата, а с всеки изминал ден се показват все повече и повече лица от ГЕРБ, които са замесени в случката. Има и много приближени до партията, които също са с интерес да няма развитие по сградата Драгалевци. Имена като Йорданка Фандъкова, Валери Йорданов, Влади Калинов, Марин Проданов и прочие, говорят сами по себе си за сериозността на случката.

Оставяме заключенията на вас. Вие можете сами да прецените, кой е крив и кой е прав, но имаме един призив. Когато дойде неделя и трябва да отидете до секцията, за да гласувате, помислете си за тази статия и преценете дали изборът ви е правилен. Молим ви само за това.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Накратко, държавната аминистрация не си върши работата. Очаквам Бойко да обяви съкрашение на всички назначени от 12 Май 2013 до днес и на всеки четри пенсионирани да назначава двама за попълнение. И така до края на мандата.

  2. При мен въпросът не е бил да гласувам ли за герб а за кого?Радвам се ,че открих човек на когото може да се вярва.Най-големият проблем на обществото ни е апатията и пълното обезверяване.За да не се счита за предизборна агитация няма да цитирам имена.Желая му задоволителен резултат и най-вече здраве!

  3. Вижте автентични кадри как Симеон собственоръчно кърти врати от сградата докато приятелката му Таня Костова се опитва да мами мами нови и нови „собственици“:

  4. Интересно щом няма да им попречи , защо устата им се е затворила ?

  5. Точно този случай не е на изнудван или измамен от ГЕРБ инвеститор. Г-н Симеон Даскалов е човек с доста богато криминално минало. Брат му е известен с това че самоделното взривно устройство, готвено за неподозираща нищо жертва, избухва в ръцете му и откъсва пръстите на едната му ръка. Самият господин Даскалов има доста интересно минало, обвинения за отвличания и побой, измами и други криминални прояви. Той започва да се изявява като инвеститор преди около десетина години, но доста голям интерес представляват източниците му на средства, както и партньорите му през тези години. Замесен е и в източване на ДДС. Ако за пострадалите сега от него представлява интерес, то нека се свържат с мен на имейл velimed1515@gmail.com. Притежавам интересни сведения и документи за този човек, които може би биха били от полза за водените срещу него съдебни дела

  6. Този мошеник от “ ХУФУ “ най-накрая си намериха майстора

  7. Мошеника се казва Симеон Даскалов който има криминално досие в полицията още от 2001 година. Бивша мутра рекетиор който е измамил всеки който му е повярвал.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *