Жени Калканджиева: Аз съм гадна алкохоличка, която изневерява на мъжа си под масата

Жени вино1Аз съм гадна алкохоличка. Аз като се събудя, ако не ударя един литър вино – не се събуждам изобщо – заяви Жени Калканджиева.

Аз просто не мога без вино, ракия, уиски, шампанско и всичко, което може да се пие. Спомням си, когато станах шеста в света и ме караха с една лимузина да ме награждават. Шампанското веднага свърши, защото бях много развълнувана и се наложи набързо да изпия и всичката течност за чистачки. Затова пристигнах с най-мръсната лимузина, обаче пък добре напоена.

Всъщност аз пия, откакто се помня. От ранна детска възраст. Но сега така съм задълбочила този си навик, че заради мен назначеха още трима работника във Винпром – Карнобат, за да ми насмогват в производството. Защото назначените досега не стигаха.

А като се напия толкова често падам на пода, че Тачо започна да ме ревнува от него. И накрая ми сложи рога. Гордея се, че съм единствента миска с рога. Обаче и аз му сложих. Намерих си любовници. Един от Бургас, друг от Варна, трети от Рим, няколко от Голямо и няколко от Малко Конаре. Даже един от Нови хан.

Цялата тази изповед Жени я направи залитайки и едва държейки се на краката си. Всъщност това беше задача на Биг Брадър и тя я изигра блестящо с неочакван артистичен талант. Изповедта бе написана предварително и тя я прочете с апломб.

Доста слабо и сричайки се представи Зорница Линдарева, която трябваше да играе ролата на компаньонка и разбивачка на семейства. Ти дори не ме разсмя, каза строго Евгени Минчев и я върна на резервната скамейка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *